Το ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla θα διαθέτει και ενσωματωμένη κατοικία

Advertisement

Μπορεί ο Έλον Μασκ να ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει για τουλάχιστον ένα χρόνο η κυκλοφορία του Cybertruck, του ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla, εξαιτίας προβλημάτων στην μαζική παραγωγή των μπαταριών του. Σε μια προσπάθεια να συντηρηθεί το ενδιαφέρον γύρω από αυτό το όχημα παρουσιάστηκαν τα σχέδια ενός εντυπωσιακού «αξεσουάρ» που θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν οι κάτοχοι του φορτηγού αν φυσικά επιθυμούν να το αγοράσουν μαζί με αυτό το πρόσθετο μέρος του.

Ονομάζεται «CyberLandr» και είναι μια επαναστατικού σχεδιασμού και εργονομίας καμπίνα που ενσωματώνεται στην πίσω πλευρά του φορτηγού. Η καμπίνα κρύβεται μέσα στο όχημα και όταν ο κάτοχος του αποφασίσει να την χρησιμοποιήσει πατώντας ένα κουμπί αυτή θα «ξεδιπλωθεί» μετατρέποντας το φορτηγό σε ένα φουτουριστικό τροχόσπιτο.

Κοιτάζοντας την εξωτερικά δεν μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την χρησιμότητα αυτής της καμπίνας αφού μοιάζει πολύ μικρή για να βοηθά σε κάτι ουσιαστικά τον κάτοχο της. Όμως η καμπίνα αυτή διαθέτει μια κουζίνα με νεροχύτη και φυσικά εστίες για μαγείρεμα. Διαθέτει επίσης τουαλέτα με ντους και καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια. Υπάρχει σύστημα θέρμανσης του πατώματος της καμπίνας καθώς επίσης μια τηλεόραση αλλά και σύνδεση Wi-Fi.

Advertisement

Δεδομένου ότι το CyberTruck είναι φτιαγμένο για να πηγαίνει κάποιος σε σημεία που ένα συμβατικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να πάει αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι του ηλεκτρικού φορτηγού μπορούν να επιλέξουν να κινηθούν σε δύσβατες περιοχές και να έχουν την δυνατότητα χάρις στην καμπίνα αυτή να παραμείνουν εκεί αν το επιθυμούν. Όποιος επιλέξει να αγοράσει το φορτηγό μαζί με την καμπίνα θα πρέπει να πληρώσει άλλα περίπου 40 χιλιάδες ευρώ.

Φωτ. CyberLandr TM

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement