Η Kia αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα σκίτσα του ολοκαίνουργιου ευρωπαϊκού Sportage

Advertisement

Η Kia αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα σκίτσα του ολοκαίνουργιου ευρωπαϊκού Sportage. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Kia λανσάρει ένα Sportage που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για Ευρωπαίους πελάτες που αποτελεί την πέμπτη γενιά του διάσημου SUV της μάρκας.

Το ολοκαίνουργιο μοντέλο έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί προσεκτικά για να θέσει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία του, ικανοποιώντας παράλληλα την ιδιαιτερότητα των ευρωπαϊκών γούστων και των ευρωπαϊκών δρόμων.

Ο προηγμένος εξωτερικός και εσωτερικός σχεδιασμός, η υπερσύγχρονη τεχνολογία συνδεσιμότητας, τα εξαιρετικά αποδοτικά προηγμένα συστήματα μετάδοσης και οι πιο σύγχρονες καινοτομίες παθητικής, ενεργετικής και ADAS ασφάλειας ενισχύουν ακόμη περισσότερο το premium προφίλ του SUV της νέας γενιάς Sportage. Σχεδιασμένο με νέα αρχιτεκτονική, το ολοκαίνουργιο Sportage έχει επίσης κατασκευαστεί για να προσφέρει βέλτιστα χαρακτηριστικά οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς σε ευρωπαϊκούς δρόμους.

Advertisement

Τα σκίτσα υποδηλώνουν έναν τολμηρό σχεδιασμό με μια μαύρη γραφική μάσκα με λεπτομερή σχεδιαστικό προσανατολισμό που εκτείνεται στο πλάτος του μπροστινού μέρους. Η ανανεωμένη αποτύπωση της εμβληματικής μάσκας σε σχήμα Tiger Nose συνδυάζεται με φώτα LED DRL σε σχήμα μπούμερανγκ (φώτα ημέρας) που ξεχωρίζουν και προβολείς Matrix LED.

Διακρίνεται μια μαύρη οροφή που βοηθά στην περαιτέρω ανάδειξη του σπορ προφίλ του ολοκαίνουργιου SUV, δίνοντας παράλληλα έμφαση στo σχεδιασμό του δυναμικού C-pillar.

Στο πίσω μέρος, οι δυναμικές και ευρείες γραμμές συναντούν τα λεπτά πίσω φώτα LED που συνοδεύονται από το νέο λογότυπο της Kia. Επιπλέον, ο μοναδικός σχεδιασμός του μαύρου πίσω προφυλακτήρα τονίζει ακόμα περισσότερο τον σπορ, νεανικό χαρακτήρα του ολοκαίνουργιου Sportage.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement