H Μέρκελ «ψηφίζει» Renault

Advertisement

Mε αφορμή τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Μόναχο, η Καγκελάριος της Γερμανίας δεν έχασε την ευκαιρία να δει τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύετε, η γαλλική Renault της κέντρισε το ενδιαφέρον.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο όπου ο κορωνοϊός είχε καταστήσει απαγορευτικές τις διεθνείς διοργανώσεις, η έκθεση του Μονάχου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, είναι το πιο δυνατό αυτοκινητικό γεγονός του 2021. Παρόλο που πολλές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες λάμπουν δια της απουσίας τους, τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται είναι αρκετά και δίνουν το στίγμα της νέας ηλεκτρικής εποχής που διανύουμε.

Δοθείσης ευκαιρίας, η Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια των press days έδωσε το παρόν επισκεπτόμενη το χώρο της έκθεσης, προκειμένου να δει από κοντά τα μοντέλα που παρουσιάζονται. Εκτός των γερμανικών εταιρειών, που όπως είναι φυσικό μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της, η Καγκελάριος αφιέρωσε αρκετό χρόνο και στη Renault, συνομιλώντας μάλιστα για αρκετή ώρα με τον Luca de Meo, τον επικεφαλής του Renault Group. Μεταξύ των αυτοκινήτων που τράβηξαν την προσοχή της ήταν το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Renault Megane αλλά και το πρωτότυπο Renault 5, που αναμένεται να μπει στην παραγωγή μέσα στο επόμενο διάστημα.

Advertisement

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της Μερκελ στο χώρο της Renault και η συνομιλία της με τον Luca de Meo έγινε πρώτη είδηση σε πολλά γαλλκά μέσα, με αφορμή και το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Megane.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο επικεφαλής του γαλλικού Group τόνισε την ιδιαίτερη σημασία των διεθνών εκθέσεων και την πίστη των Γάλλων σε αυτές.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement