Πώς θα βρεις το κατάλληλο ερωτικό βοήθημα για εσένα, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα

Advertisement

Το να ψωνίζεις ερωτικά παιχνίδια είναι λιγάκι διαφορετικό από το να ψωνίζεις άλλα αντικείμενα. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου, μαζί με την ποικιλία δεκάδων προϊόντων που, πιθανότατα, δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Η ευχαρίστηση είναι το κλειδί, αλλά υπάρχει πιθανότητα να νιώθεις μπερδεμένη και να μην ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν αποφασίζεις να αγοράσεις ένα sex toy.

Ευτυχώς, οι ειδικοί έχουν πέντε σημεία που σου προτείνουν να προσέξεις πριν βγεις στην αγορά για sex toy, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Σκέψου τι μετράει περισσότερο για εσένα

Όταν ψωνίζεις ερωτικά βοηθήματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι το τι θέλεις. Ψάχνεις κάτι που θα ερεθίζει περισσότερο την κλειτορίδα ή τον κόλπο σου; Θέλεις ένα παιχνίδι με πολλές, διαφορετικές ταχύτητες ή δυνατή δόνηση; «Πριν ξεκινήσεις το ψάξιμο, ξεκαθάρισε τι θέλεις πραγματικά, για να γνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις και πόσα χρήματα μπορείς να ξοδέψεις», προτείνει η Zachary Zane, sex expert. «Υπάρχουν πολλές συσκευές που κοστίζουν μια περιουσία επειδή προσφέρουν πολλά, για παράδειγμα σύνδεση με το Internet. Αν είναι κάτι που δεν σε ενδιαφέρει, μπορείς να βρεις πιο οικονομική συσκευή».

Advertisement

Προτίμησε παιχνίδια που έρχονται με εγγύηση

Γενικά, σε όποια συσκευή ψωνίζεις καλό είναι να ζητάς εγγύηση, τουλάχιστον ενός έτους. «Αν δεν έρχονται με εγγύηση τα προϊόντα τότε είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να γνωρίζει ότι είναι ελαττωματικά ή χαλούν εύκολα. Σε αντίθετη περίπτωση είναι πιθανότερο τα παιχνίδια να είναι καλύτερης ποιότητας», λέει η Zane.

Εστίασε στα υλικά κατασκευής

Συνήθως, τα πιο ακρινά sex toys έχουν παραπάνω τιμή επειδή είναι φτιαγμένα από καλύτερης ποιότητας υλικά. «Τα λιγότερο ακριβά παιχνίδια, δίνουν την εντύπωση πως είναι ίδια με εκείνα που κοστίζουν περισσότερο, αλλά συχνά περιέχουν χημικά στοιχεία, τα οποία είναι βλαβερά για το οργανισμό ή είναι πορώδη και δεν καθαρίζονται σωστά», σημειώνει η  Tara Struyk, sex expert και ιδρύτρια του Kinkly, ενός online καταστήματος με sex toys.

Επίλεξε επώνυμα brands

Μπορεί να υπάρχουν πολλές εταιρείες από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις οικονομικά sex toys, είναι προτιμότερο να μείνεις σε brands που γνωρίζεις και βρίσκονται χρόνια στον χώρο για να είσαι περισσότερο εξασφαλισμένη σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως θα ήθελες. «Βρες ένα παιχνίδι από ένα brand που έχει παρουσία και στο διαδίκτυο, έχει σχόλια και κριτικές. Απαντά στους χρήστες και δείχνει αξιόπιστο. Φυσικά, μπορείς να εμπιστευτείς και ένα κατάσταμα που γνωρίζεις. Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις ένα προϊόν που είναι σχεδιασμένο για την ευχαρίστησή σου», προτείνει η Struyk.

Advertisement

Δώσε βάση στις κριτικές

Και μιας και αναφερθήκαμε σε σχόλια, μην τα προσπερνάς. Οι αναφορές των καταναλωτών είναι μεγάλη βοήθεια. Έλεγξε τα σχόλια σε μεγάλους retailers ερωτικών βοηθημάτων, για να δεις τι έχουν να πουν για την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος που σε ενδιαφέρει. Σύμφωνα με την Struyk: «Θα έχουν παρουσιάσει τα υπέρ και τα κατά πολλών και διαφορετικών παιχνιδιών και θα σου προσφέρουν μια καλή πρώτη ματιά στο τι σου ταιριάζει και τι όχι».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement