Αφροδίτη στον Σκορπιό: Τα τέσσερα ζώδια που θα βρουν έρωτα και χρήμα

Advertisement

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και πρόκειται να παραμείνει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Και αυτό σημαίνει ότι αρκετά ζώδια θα δουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουνη τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά τους.

Νέα πάθη, έρωτες, θαυμαστές και ευκαιρίες για χρήμα περιμένουν αυτές τις μέρες τους τυχερούς του ζωδιακού, που σύμφωνα με το astrology.gr είναι οι παρακάτω:

Advertisement

Σκορπιός

Στο δικό σου ζώδιο περνά η Αφροδίτη, εσύ είσαι και ο πρώτος ευνοημένος! Νέες γνωριμίες, αυξημένο σεξαπίλ και βελτίωση της προσωπικής σου ζωής είναι στο πρόγραμμα, αφού στο μήνα που θα ακολουθήσει κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Αλλά και τα επαγγελματικά σου δε θα μείνουν πίσω, αφού η πειθώ σου είναι στα καλύτερά της.

Ταύρος

Στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπαίνει από αύριο η Αφροδίτη και κάνει τη γοητεία σου να χτυπήσει κόκκινο. Αν σε ενδιαφέρει το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να την κυνηγήσεις.

Advertisement

Απλώς έχε στο νου σου ότι θα πρέπει να πολεμήσεις κάποια ταυρίσια χαρακτηριστικά όπως η ισχυρογνωμοσύνη και η απολυτότητά σου. Και θυμήσου: Όποιος ψάχνει τα… πάρα πολλά, χάνει τα πολλά. Κάποιοι συμβιβασμοί και συμμαχίες είναι απαραίτητοι.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα αυξήσει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και τον μαγνητισμό σου.

Αυτή είναιη καλύτερη  εποχή για νέα ειδύλλια, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η αρχή και για κάτι πιο σταθερό.

Advertisement

Εκτός των ερωτικών, πάντως, η Αφροδίτη ευνοεί και τις στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σου, οπότε κοίτα να τις απολαύσεις.

Ζυγός

Μέχρι τώρα η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιό σου και σε έκανε να κλέβεις την παράσταση. Τώρα που περνά στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο, ετοιμάσου να αφήσεις τη μοναξιά στο παρελθόν, αφού είναι πολύ πιθανό να βρεις τον σύντροφο που ψάχνεις.

Αλλά και αν είσαι ήδη σε σχέση, θα τη δεις να ξαναφουντώνει και να παίτρνει τα πάνω της.

Advertisement

Το σημαντικότερο, όμως, ίσως είναι η ευνοια της Αφροδίτης για τα οικονομικά σου, που θα σου φέρει επιπλέον χρήματα και κέρδη – πιθανώς από κάποια συμφωνία ή επένδυση των προηγούμενων μηνών.

Κριός

Στους τυχερούς του μήνα και τα κριάρια, αφού η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σας οίκο βελτιώνει τόσο τα ερωτικά και σεξουαλικά σας όσο και τα οικονομικά.

Η ζωή σου θα γίνει λίγο πιο εύκολη αφού θα λάβεις κάποια χρήματα που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις τρύπες, ενώ αυτό το διάστημα ευνοεί και τις επενδύσεις, τις αποταμιεύσεις και τις αγορές.

Advertisement

Στο βάθος διαφαίνεται και ένας παθιασμένος έρωτας που ίσως σε βάλει σε mood για σταθερότητα – ενώ αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου για μια περίοδο γεμάτη ερωτισμό, με το ταίρι σου να σε εκπλήσσει συχνά… κάτω από τα σεντόνια.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement