Ορφέας Αυγουστίδης: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Advertisement

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες ο Ορφέας Αυγουστίδης, καθώς η σύντροφός του Γεωργία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω.

Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων» είχε γράψει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε ανάρτησή του στο Instagram, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του.

Advertisement

Advertisement

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στον πέντε μηνών γιο του, που γεννήθηκε στις αρχές του περασμένου Απριλίου.

Όπως είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας στο Happy Day:

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς.

Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία.

Advertisement

Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και εγώ ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου.

Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του και οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Advertisement

Ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Αυγουστίδης υπήρξε παντρεμένος από το 1985 έως το 1998 με τη Μαρία Τζομπανάκη, διατηρώντας καλές σχέσεις λόγω και του μονάκριβου γιου τους Ορφέα Αυγουστίδη.

Το ειδύλλιο άρχισε στη Λέσβο, στα γυρίσματα της σειράς Το γυμνό κορίτσι.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε πει σχετικά:

«Ήμασταν δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, εγώ πήγαινα στο Γυμνάσιο, οι γονείς μου χώρισαν. Δεν το βίωσα τραυματικά. Σίγουρα όμως μέσα στο χρόνια διαχειρίζεσαι τον τρόπο που έγιναν κάποια πράγματα και, αν θέλεις, γνωρίζεις ξανά τους γονείς σου. Εγώ το ήθελα και το έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον καθένα τους και χαίρομαι γι΄αυτό.

Advertisement

Προφανώς και περάσαμε κόντρες και αντιθέσεις –ποια οικογένεια δεν περνά αντίστοιχα πράγματα; Έχω μία αδελφή, τεσσάρων ετών, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυώνη Αυγουστίδη –εγώ της έδωσα αυτό το όνομα. Όχι, όταν εγώ ήμουν μικρός δεν θεωρούσα το δικό μου όνομα ωραίο».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement