Κωνσταντίνος Καζάκος: «Εγώ ήμουν η φωνή του Ντόναλντ Ντακ – Είχα πρόταση από τη Disney αλλά δεν πήγα»

Advertisement

Καλεσμένος της εκπομπής «Dot» ήταν ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος που πρωταγωνιστεί ως Χρήστος Κεχαγιάς στη σειρά «Μόλις Χθες» του ΣΚΑΪ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε τα χρόνια όπου έκανε τη φωνή του Ντόναλντ Ντακ στις ελληνικές μεταγλωττίσεις, τον οποίο μιμήθηκε και live! Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε επίσημη πρόταση από τη Disney, την οποία και απέρριψε, για να παραδεχτεί εν συνεχεία το λάθος του:

«Ένα πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει πάρα πολύ, ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ. Στις μεταγλωττίσεις τις παλιές εγώ ήμουν ο Ντόναλντ. Ήμουν μονοπώλιο. Μόνο εγώ το έκανα. Μετά υπήρχε και ένας άλλος που το έκανε με τον λαιμό, αλλά με το μάγουλο είναι το σωστό. Το κάνω όπως ήταν ο ορίτζιναλ. Με το μάγουλο», είπε δίνοντας και μερικές ατάκες ως Ντόναλντ Ντακ.

Advertisement

«Τότε, λοιπόν, μου είχε έρθει πρόταση από τη Disney να πάω στο Λος Άντζελες να κάνω τον Ντόναλντ. Είπα, θα αφήσω τις δουλειές μου εδώ πέρα, να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Και δεν πήγα ο βλάκας», είπε κάνοντας και μία χειρονομία προς το πρόσωπό του για να δείξει πόσο πολύ το έχει μετανιώσει.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement