Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει»

Advertisement

Στο «Πάμε Δανάη» άνοιξε την καρδιά της η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για τη  μητρότητα, τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει με τον σύγυζο της Φάνη Μουρατίδη και το τραύμα του #metoo.

Αυτή η περίοδος είναι πολύ δημιουργική για την κ. Παπαχαραλάμπους καθώς σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Good People» στο θέατρο Αποθήκη από την Τέταρτη 20 Οκτωβρίου.

«Είναι έργο με ανθρωπιά, πολύ κανονικό και αγγίζει θέματα όπως ο ρατσισμός και οι ίσες ευκαιρίες στη ζωή ήπιος είναι κάλος», ανέφερε.

Παράλληλα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σκηνοθετεί και την παράσταση «Tape» στο γυάλινο μουσικό θέατρο Up Stage από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Advertisement

«Οι γιοι μου είναι 12 και 13 ετών, στην εφηβεία, δεν μου επιτρέπουν να μιλάω γι’ αυτούς, δυσκολεύομαι και χάνω την ψυχραιμία μου», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για τους γιους της.

«Το ρολό του αυστηρού στο σπίτι τον έχω εγώ και όπως με τους περισσοτέρους στην Ελλάδα ο μπαμπάς είναι ο πιο ευχάριστος», αποκαλύπτοντας πως είναι εκείνη που βάζει τα όρια.

«Tο σκυλάκι μας, η ‘’Τάνσου’’, είναι 18 ετών και δεν έχει καταλάβει ότι πλησιάζει το τέλος, δεν ακούει, δεν βλέπει και θα μας πεθάνει όλους στο τέλος», είπε χαριτολογώντας για το ένα από τα τρία σκυλιά της.

Advertisement

«Είμαστε συμβατοί με το Φάνη, αλλά έχουμε μεγάλες διάφορες! Η μεγαλύτερη διαφορά μας είναι ο ρυθμός, εγώ είμαι πιο γρήγορη εκείνος πιο αργός», τόνισε για το σύζυγο της και επίσης ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη.

«Είμαστε μαζί 14 χρονιά αλλά ο τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζουν! Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι χωρίζουμε στενοχωρήθηκα. Μας έπαιρναν και μας ρωτούσαν τι έγινε και έπρεπε να εξηγήσουμε στα παιδιά», σχολίασε για το πώς διαχειρίζεται τα δημοσιεύματα που την θέλουν κατά καιρούς να χωρίζει.

«Στο παρελθόν, όταν ξεκίνησα με τους «Ψίθυρους Καρδίας», έγραφαν για σχέσεις  που δεν ίσχυαν, μου είχαν χρεώσει και τον Γκλέτσο ως σχέση», ανέφερε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και τα ψεύτικα δημοσιεύματα.

Advertisement

Η ίδια αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με το σύζυγό της «Όταν γυρίζαμε, πριν από 14 χρονιά το «Μπαμπά μην τρέχεις» οπού γνωριστήκαμε ήμουν έγκυος στον πρώτο μας γιο».

«Σε ό,τι αφορά το #metoo και την απόφαση μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών», εξομολογήθηκε η κ. Παπαχαραλάμπους.

«Από στη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος…», ανέφερε για την υποστήριξη του συζύγου της και της οικογένειας της.

Advertisement

«Θα μιλήσω κάποια στιγμή για όλα όσα συνέβησαν όταν φτάσει ο σωστός χρόνος, αλλά δεν είναι σίγουρα το τώρα. Το #metoo στη ζωή μου είναι τοποθετημένο στο άμεσο παρόν, στο τώρα και είναι ακόμα εδώ, γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω», τονίζοντας πως δεν είναι έτοιμη να καταθέσει όλα έχει βιώσει.

«Στα 47 μου χρονιά, μπορώ να πω ότι το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν το συγχέω με την απώλεια. Το τραύμα, θεωρώ ότι επουλώνεται…», εκφράζοντας την πεποίθηση της πως ο χρόνος μπορεί να επουλώσει τις πληγές της.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement