Η πρώτη φωτογραφία του Σ. Μπιμπίλα από το The Crown του Netflix

Advertisement

Η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε τη φωτογραφία του ηθοποιού από το σετ της σειράς, στην οποία υποδύεται τον Γιάννη Λάτση.

Στις 21/9 είχε μεταδώσει η εκπομπή «Πάμε Δανάη» πως ο Σπύρος Μπιμπίλας δέχθηκε πρόταση από το Netflix να συμμετάσχει στο The Crown και πως συζητούσε με τους συντελεστές της σειράς την πιθανότητα να μπει στο καστ της σειράς.

Μέχρι σήμερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είχε προχωρήσει σε κάποια δήλωση στην οποία να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις φήμες, καθώς τον δέσμευε συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.

Ωστόσο, τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου έχουν ξεκινήσει και σε αυτά «εμφανίζεται» η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα» που κάποτε ανήκε στον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση, και φέρει το όνομα της αγαπημένης του κόρης.

Η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε τη φωτογραφία του ηθοποιού από το σετ της σειράς, στην οποία υποδύεται τον Γιάννη Λάτση και φαίνεται να υποδέχεται στη θαλαμηγό του την Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Advertisement

«Η φωτογραφία είναι από παπαράτσι, υπογράφουμε εμπιστευτικά συμβόλαια. Είμαι εγώ αλλά δεν μπορώ να μιλήσω λόγω του πολύ αυστηρού συμβολαίου. Περί γκεστ πρόκειται, μου δίνει χαρά, δεν είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο υπόλοιπο καστ του πέμπτου κύκλου συμμετέχει η Ιμέλντα Στόντον, την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τις ταινίες του «Harry Potter» ως Dolores Umbridge και ενσαρκώνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ για το χρονικό διάστημα από το 1990 μέχρι το 2003. Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Λαίδης Νταϊάνα, ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Κάρολου, η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ και ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement