Πώς ζει ο «Ali» του Squid Game των 900.000.000 δολαρίων

Advertisement

To Squid Game είναι το καλύτερο λανσάρισμα που έχει κάνει ποτέ project στην ιστορία του Netflix (μπήκε σε 142 εκατομμύρια σπίτια συνδρομητών, τις τέσσερις πρώτες εβδομάδες). Η κορεατικής παραγωγής σειρά έδωσε στην πλατφόρμα 770 εκατομμύρια ευρώ (900.000.000 δολ.) και συνεχίζει. Πόσα της στοίχισε; Δεκαπέντε με 20 εκατομμύρια ευρώ. Κάθε επεισόδιο κόστισε 1.5 με 2.5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μισθών των ηθοποιών. Πληροφορίες θέλουν τον πρωταγωνιστή Seong Gi Hun (ο 456ος παίκτης του παιχνιδιού) να πήρε 216.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anupam Tripathi (@sangipaiya)

Ο καλύτερος παιδικός του φίλος -στο σίριαλ-, Park Hae Soo έλαβε 42.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Κάπως έτσι μπορείτε να εκτιμήσετε πόσα μπορεί να πήρε ο Anupam Tripathi, ο οποίος υποδύθηκε τον Ali Abdul. O παίκτης με το Νο199 που μας διέλυσε τη ψυχή στα εξ ων συνετέθη, στο επεισόδιο με τους σβόλους, εμφανίστηκε στο variety show τoυ κρατικού καναλιού MBC με τίτλο «Home Alone», όπου οι προσκεκλημένοι παρουσιάζουν το σπίτι τους και πώς περνούν την καθημερινότητα τους. Ο Anupam ζει 11 χρόνια στην Κορέα και έως τώρα είχε κάποιους μικρούς ρόλους σε k-drama (όπως το Hospital List που επίσης θα βρείτε στο Netflix).

Δήλωσε την τεράστια έκπληξη που ένιωσε από την κατακόρυφη αύξηση που είχε στους followers στο λογαριασμό του στο Instagram (στις 17/9 ήταν 3.000 και τώρα έφτασαν τους 4.000.000). Είπε και ότι η μητέρα του, του συνέστησε να απολαύσει την επιτυχία του και να μείνει προσγειωμένος.

Advertisement

Να δούμε όμως, το σπίτι του Ali.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement