Μοσχάτο: Σε αργία ο καθηγητής, που ζήτησε από μαθήτρια να βγάλει την μπλούζα της

Advertisement

Ο 45χρονος εκπαιδευτικός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ τέθηκε σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα. Η δίκη πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη, 2 Νοεμβρίου.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ήρθε σήμερα, Τρίτη (26/10) ο 45χρονος εκπαιδευτικός και τεχνολόγος καθηγητής γυμνασίου του Μοσχάτου, που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του και συνοδεία των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης ανηλίκων οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

ADVERTISING

Ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο μετά από καταγγελία της 11χρονης μαθήτριας ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ζητώντας της να βγάλει τη μπλούζα της μέσα στην τάξη, ενώ από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχαν γίνει παράπονα από 11χρονες και 12χρονες μαθήτριες της πρώτης τάξης του Γυμνασίου που τους μιλούσε πρόστυχα και τις κοίταζε επίμονα σε επίμαχα σημεία και είχαν καταγγείλει τα γεγονότα αυτά στον Γυμνασιάρχη μαθήτριες και το 15μελές.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έλαβε σήμερα, Τρίτη αναβολή κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων του κατηγορούμενου και το δικαστήριο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο καθηγητής, ενώ ο 45χρονος θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, οπότε και θα παραστούν οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας αλλά και ο διευθυντής του σχολείου.

Advertisement
ADVERTISING

Την περασμένη Παρασκευή και ενώ είχε τελειώσει το μάθημα και μία 11χρονη μάζευε την τσάντα της για να φύγει από την αίθουσα, ο καθηγητής έκλεισε την πόρτα, την πλησίασε από πίσω και την έπιασε στους ώμους και την πλάτη, χαϊδεύοντάς την και της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα και να κάτσει στο θρανίο…

Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και έφυγε τρέχοντας, ενώ μόλις έφτασε στο σπίτι της κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς που εν συνεχεία το κατήγγειλαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου, την υπόθεση την ανέλαβε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στο οποίο κατέθεσαν και οι άλλες μαθήτριες και συνελήφθη στα πλαίσιο του αυτοφώρου για κατάχρηση ανηλίκου και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Πηγή/φωτ.INTIME

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement