Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παράταση της ψηφοφορίας και επίσημα – Μέχρι τι ώρα

φωτ. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Advertisement
Παράταση της ψηφοφορίας στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ.

Μέχρι τις οχτώ το βράδυ της Κυριακής (5/12) θα μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, την παράταση για μία ώρα (έως τις οχτώ το βράδυ) του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου δύνανται να ψηφίσουν οι πολίτες, ανακοίνωσε η αρμόδια Επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ), εξαιτίας της αυξημένης προσέλευσης.

Νωρίτερα σήμερα (5/12), ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Ο λόγος είναι η αυξημένη πέραν του αναμενομένου προσέλευση των μελών και φίλων της παράταξης.

Advertisement

Περίπου δύο ώρες αργότερα, συνεργάτες των Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδου και Παύλου Χρηστίδη δήλωσαν ότι οι τρεις υποψήφιοι ήταν θετικοί στην εν λόγω πρόταση προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν όσοι το επιθυμούν.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου δήλωσε θετική ώστε να ψηφίσουν όλοι. Σε κάθε περίπτωση, η πλευρά Λοβέρδου ζήτησε να μείνουν ανοιχτά τα εκλογικά τμήματα ακόμη και μέχρι τις 9 προκειμένου να ψηφίσουν όλοι όσοι προσέλθουν.

Η πλευρά Ανδρουλάκη δήλωσε ότι είναι θετική στην προοπτική παράτασης της ψηφοφορίας εφόσον χρειαστεί, ωστόσο, άφησαν αιχμές για την πρωτοβουλία Παπανδρέου να καταθέσει το σχετικό αίτημα το οποίο θεωρούν ότι έγινε για λόγους εντυπώσεων. «Εμείς είμαστε της διατήρησης της σοβαρότητας της διαδικασίας», επεσήμαναν με νόημα.

Τέλος, η πλευρά Χρηστίδη δήλωσε και αυτή θετική σε μια ενδεχόμενη παράταση, την οποία θεώρησαν αυτονόητη για να διευκολυνθεί ο κόσμος που έχει προσέλθει στις κάλπες.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement