Η Mercedes- Benz υπόσχεται αυτονομία 1.000 χλμ.

Advertisement

Η μάρκα θα αποκαλύψει ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο που υπόσχεται να εξαλείψει το άγχος της φόρτισης.

Η Mercedes- Benz, ρίχνει το γάντι στον ανταγωνισμό και στον τομέα της αυτονομίας των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η πρώτη μάρκα στις πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο και στην Ελλάδα, στις 3 Ιανουαρίου 2022, θα αποκαλύψει το νέο πρωτότυπο μοντέλο που υπόσχεται να εξαλείψει το άγχος της φόρτισης.

Στη πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα της μάρκας για το 2022, θα εμφανιστεί το καινοτομικό μοντέλο Vision EQXΧ.

Η μάρκα ανακοίνωσε ότι η νέα τεχνολογική της επιτυχία εξασφαλίζει 1.000 χιλιόμετρα κίνησης χωρίς φόρτιση: Το Vision EQXX ξεπερνά κάθε προηγούμενο τεχνολογικό περιορισμό χάρη στη νέα του μπαταρία – και όχι μόνο.

Μπορεί να αποθηκεύσει σχεδόν την ίδια ποσότητα ενέργειας με την μπαταρία της EQS, παρόλο που η μπαταριά του είναι 50 % μικρότερη και 30 % ελαφρύτερη. Με αυτή την προηγμένη μπαταρία και πολλές άλλες καινοτομίες, το πρωτότυπο αυτό μοντέλο καταδεικνύει πώς μπορεί να αυξηθεί η απόδοση και η αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων όταν στην εξέλιξη εισέρχονται νέοι τρόποι σκέψης και μία ομάδα εργασίας από πολλούς και διαφορετικούς επιστημονικούς τομείς.

Advertisement

Το Vision EQXX είναι το πιο αποδοτικό ηλεκτρικό όχημα που κατασκευάστηκε ποτέ από τη Mercedes-Benz. Αυτή η διεπιστημονική συνεργασία κατάφερε να κάνει το Vision EQXX πραγματικότητα σε χρόνο ρεκόρ.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Ola Källenius και Markus Schäfer, ο Chief Design Officer Gorden Wagener και εξειδικευμένα στελέχη από τις ομάδες ανάπτυξης του μοντέλου θα περιγράψουν το πρωτοποριακό πνεύμα και την εξαιρετική ομαδική εργασία που κατέστησαν δυνατή την κατασκευή αυτού του ξεχωριστού πρωτοτύπου λίγες ημέρες πριν κάνει την εμφάνισή του στο περίπτερο της Mercedes-Benz στην Έκθεση CES 2022 στο Las Vegas από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου 2022.

Ψηφιακή Παγκόσμια Πρεμιέρα του Vision EQXX τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 στις 19:00 (ώρα Ελλάδος)

Advertisement

Στη πλατφόρμα Mercedes me media στο σύνδεσμο αυτόν. 

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement