Δανάη Μπάρκα: Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό

Advertisement

Η Δανάη Μπάρκα, το πιο κεφάτο κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης παραχώρησε συνέντευξη στο «Dot». Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» στο MEGA συνάντησε τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη και μίλησε για την επιτυχία την είσοδό της στην πρωινή ζώνη, την επιτυχία του «Πάμε Δανάη» αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Φέτος κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε πέρυσι τον Αύγουστο. Βρέθηκαν στο δρόμο μου οι άνθρωποι που είπαν όχι τι θέλει ο κόσμος, αλλά τι ταιριάζει σε αυτή την ομάδα για να αρέσει και στον κόσμο. Νομίζω πέρυσι στρώσαμε τα χαλιά για να μπει ο κόσμος φέτος μέσα».

Για την πρόταση να παρουσιάσει πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα ανέφερε: «Καταρχάς είχε γίνει πρόταση στη μαμά μου, δεν το ήθελε και δεν μπορούσε και χρονικά. Μετά ειπώθηκε σε ένα meeting στο MEGA γιατί δεν πάμε στο ίδιο μοτίβο σε χιουμορ και στυλ στη νέα γενιά. Κάπως έτσι ήρθε. Ο Πέτρος Μπούτος με ξέρει πάρα πολλά χρόνια. Στην καραντίνα έκανα πάρα πολλά βιντεάκια και μου έγραφαν «γιατί δεν κάνεις τηλεόραση». Μου έγινε η πρόταση. Δεν το πολυσκέφτηκα. Σοκαρίστηκα. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα στις 4 τα χαράματα ήταν ο Μίνως Θεοχάρης […] Ο δεύτερος άνθρωπος ήταν το πρώην αγόρι μου ο Πάνος. Η μαμά μου δεν ήταν από τους πρώτους. Είχα πολύ άγχος και έλεγα θα αρχίσει το κήρυγμα τώρα. Η μαμά μου φοβάται πολύ την έκθεση οπότε είπα ας φτάσουμε στο σημείο να είμαι εγώ θετική και μετά να της το πω. Αφού το είπα στους φίλους μου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, της το είπα».

Advertisement

«Πολλές φορές έχει τύχει να δω κάτι στα stories της Φαίης ή της Κατερίνας και να πω τι τυχερή, ωραίος καλεσμένος. Τους στέλνω μηνύματα. Είμαστε πολύ κουλ. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι δύο χρόνια στην τηλεόραση και αυτές οι γυναίκες έχουν απίστευτη καριέρα. Θα ήταν κουτό κι από εμένα να πω ότι μπορώ να συγκριθώ μαζί τους», είπε για τον ανταγωνισμό και τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά τόνισε:

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη του παππού της και της γιαγιάς της αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά και τρυφερά στιγμιότυπα από τη κοινή τους ζωή.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement