Τότεναμ – Λίβερπουλ 2-2: «Κόλλησαν» στο Λονδίνο οι κόκκινοι

Advertisement

Στάση στο Λονδίνο για τη Λίβερπουλ και χαμόγελα για τον Πεπ! Οι «κόκκινοι» δεν μπόρεσαν να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Τότεναμ και έμειναν στο 2-2, μένοντας στο -2 από την πρώτη Μάντσεστερ Σίτι που έκανε «πάρτι» απέναντι στη Νιούκαστλ.

Παρότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να κάνει το comeback, τα «σπιρούνια» βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Σον και στέρησαν δύο πάρα πολύ σημαντικούς βαθμούς στη Λίβερπουλ.

Στο -6 από την τετράδα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, έχοντας ωστόσο τρία παιχνίδια λιγότερα από την Άρσεναλ που ορίζει τις θέσεις για το Champions League!

Advertisement

Oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Κέιν ο οποίος πέτυχε μόλις το δεύτερο του γκολ στη φετινή Premier League.

Και μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα, έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ντέλε Άλι για το 2-0. Και στο 35′ η Λίβερπουλ κατάφερε να ισοφαρίσει με μία καρφωτή κεφαλιά του Ζότα.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69ο λεπτό έκαναν το απόλυτο comeback με τον Ρόμπερτσον.

Advertisement

Η απάντηση της Τότεναμ ωστόσο ήταν άμεση και στο 74′ ισοφάρισε με τον Σον. Μάλιστα, η Λίβερπουλ έπαιξε με τη… φωτιά, καθώς ο Ρόμπερτσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 77′ και άφησε την ομάδα του για σχεδόν 20 λεπτά με έναν παίκτη λιγότερο.

Στα αξιοσημείωτα, η είσοδος του Κώστα Τσιμίκα στο 81’…

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντέιβις, Σάντσεθ, Έμερσον, Ντάιερ, Άλι (81’ Λούκας Μόουρα), Γουίνκς, Εντομπελέ (64’ Σκιπ), Σεσενιόν (86’ Ρεγκιλόν), Σον, Κέιν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Κονατέ, Μίλνερ, Κεϊτά, Μόρτον (60’ Φιρμίνο), Μανέ (82’ Τσιμίκας), Ζότα (90+2’ Γκόμες), Σαλάχ.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement