Νίκος Παππάς: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ψήφισαν ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής

Advertisement

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά ψήφισαν στη Βουλή 175 βουλευτές της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής, μετά από μήνυση του Θάνου Δημάδη για συκοφαντική δυσφήμιση για την υπόθεση των μεταμφιεσμένων δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη.

Κατά της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 101 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, ενώ υπήρξε και ένα «παρών» από την ανεξάρτητη βουλευτή Κωνσταντίνα Αδάμου.

«Ανοίγετε κερκόπορτα σε μετέρχοντες άθλια μέσα να ισοπεδώνουν το Κράτος Δικαίου», κατήγγειλε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής. «Οι εμπνευστές και αυτουργοί των πρακτικών αυτών όταν παίρνουν σήμα από το πολιτικό σύστημα ότι αυτές οι πρακτικές είναι αποδεκτές θα τις συνεχίσουν. Και αυτές οι πρακτικές θα συνεχιστούν και προς εσάς. Και δεν σας το λέω επειδή θα έχουμε σε λίγο εκλογές και θα χάσει η ΝΔ το λιγότερο 40 έδρες, αυτό λέει η απλή αναλογική» σημείωσε.

Advertisement

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε λόγο για νομιμοποίηση των παρακολουθήσεων υπουργών. «Εμείς δεν μεταμφιεζόμαστε, την πολιτική αντιπαράθεση την κάνουμε ανοιχτά και με το πρόσωπό μας», τόνισε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement