Οι instagrammers με τους περισσότερους followers το 2021

Advertisement

Καθώς το instagram είναι το παγκόσμιο σπορ και ο εθισμός μας, από το 2010, εκτός όλων των άλλων, βρήκαμε και έναν τρόπο να παρακολουθούμε τις ζωές των άλλων με κομψότητα, δηλαδή χωρίς να σκύβουμε σε κλειδαρότρυπες ή να ρωτάμε δεξιά και αριστερά. Εκτός από τους πρώην ή τους νυν, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκοπεύουμε και τους celebrities χωρίς να περιμένουμε τους παπαράτσι να τραβήξουν καμιά «αυθόρμητη» φωτογραφία. Αρκεί ένα follow και έχεις τον διάσημο στο πιάτο. Πού τρώει, πότε γεννάει, με ποιους κάνει παρέα, πώς ήταν παιδί, πού κάνει διακοπές.

Ποιοι όμως από τους celebrities είχαν τους περισσότερους followers το 2021; Κοινώς για ποιων τις ζωές ενδιαφέρεται περισσότερο το παγκόσμιο κοινό; Και ποιοι ως δυναμικοί influencers πουλάνε πιο ακριβά τις αναρτήσεις τους; Αν και θα περιμέναμε στην πρώτη δεκάδα περισσότερες γυναίκες, η λίστα που ακολουθεί διαψεύδει τις εικασίες μας. Και πριν ξεκινήσετε το διάβασμα, κάντε και ένα follow στο instagram του LOOK, για να είστε ενημερωμένοι σε ό,τι αφορά τη μόδα, το shopping, τις σχέσεις, το lifestyle, την καλή ζωή.

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Instagram (@instagram)

Νο.1 Instagram – 452 εκατομμύρια followers
Για προφανείς λόγους ή όχι και τόσο προφανείς, στη θέση Νο.1 σε followers βρίσκεται ο επίσημος λογαριασμός της πλατφόρμας. Έχουν ανεβάσει περίπου 7.000 ποστ, κυρίως βίντεο, από λογαριασμούς διασήμων, όπως η Γκουέν Στέφανι ή η Lisa των Blackpink.

Advertisement

Advertisement

Νο.2 Κριστιάνο Ρονάλντο – 382 εκατομμύρια followers
Φέτος ο Κριστιάνο είχε μια πολύ καλή χρονιά: Στο Euro του καλοκαιριού βγήκε πρώτος σκόρερ, σγωνίστηκε στη Μάντσεστερ, έφτασε τα 801 γκολ στο σύνολο της καριέρας του σημειώνοντας ρεκόρ, έμαθε ότι θα αποκτήσει δίδυμα. Η φωτογραφία με τους υπέρηχους των αγέννητων παιδιών είναι η δεύτερη ever ανάρτηση σε λάικ. Αν δε φάει κάνα καραμπινάτο cancel, στις αρχές του 2022 θα ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια followers. Όπως το χρήμα φέρνει χρήμα, έτσι και οι followers φέρνουν followers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Νο.3 Λιονέλ Μέσι – 294 εκατομμύρια followers
Άλλος ένας ποδοσφαιριστής στις πρώτες θέσεις της λίστας. Στο γήπεδο τα πήγε εξαιρετικά, αφού ξεπέρασε σε γκολ τον Πελέ. Σε επίσημα παιχνίδια σημείωσε 758 γκολ, ενώ ο Πελέ 757. Είναι Νο.7 στη λίστα των football’s G.O.A.T., δηλαδή των Greatest Of All Time ποδοσφιαριστών. Εξίσου «γκολτζής» αποδεικνύεται και στα social media, αφού φέτος κατάφερε να εκτοπίσει σε followers την Κάιλι Τζένερ από την τρίτη θέση. Και το κέφι συνεχίζεται…

Η Κάιλι Τζένερ 4η στη λίστα με τους instagrammers με τους περισσότερους followers

Advertisement
Κάιλι Τζένερ / © EPA/RINGO CHIU

Νο.4 Κάιλι Τζένερ – 293 εκατομμύρια followers
Έχει κάνει το instagram επιχείρηση. Η κορασίδα της οικογένειας Τζένερ-Καρντάσιαν, παρά το γεγονός ότι έπεσε μία θέση σε σχέση με πέρσι σε followers, τα πάει πολλά καλά. Τα ποστ της χρυσοπληρώνονται, ενώ οι δουλειές της στις εταιρείες Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Swim, Kylie Baby τα πηγαίνουν εξαίσια. Στις γυναίκες είναι πρώτη σε ακολούθους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Advertisement

Νο.5 Αριάνα Γκράντε – 285 εκατομμύρια followers
Είναι η μουσικός με τους περισσότερους followers στο instagram. Φέτος πέρασε τον Ντουέιν -Βράχο- Τζόνσον, τον οποίο έριξε μια θέση κάτω. Η Αριάνα τροφοδοτεί το κοινό της με αρκετές σέλφι όπου ανακοινώνει συνήθως κάποιο event.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock)

Νο.6 Ντουέιν Τζόνσον – 284 εκατομμύρια followers
Ο «Βράχος» στις περισσότερες αναρτήσεις του διαφημίζει και ένα προϊόν, γεγονός για το οποίο πληρώνεται αδρά. Σε κάποια άλλα ποστ γυμνάζεται και δείχνει πώς διατηρεί αυτό το «βραχώδες» κορμί. Πού και πού δίνει και ενσταντανέ της ζωής του.

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Νο.7 Σελένα Γκόμεζ – 283 εκατομμύρια followers
Η Σελένα είναι ανοιχτό βιβλίο. Δεν κρύβει τίποτα από την προσωπική ή την επαγγελματική της ζωή από τους φαν. Επίσης δίνει συμβουλές ομορφιάς, ψυχικής ισορροπίας και στάιλινγκ. Τι καλύτερο;

Advertisement

Advertisement

Νο.8 Κιμ Καρντάσιαν – 273 εκατομμύρια followers
Με τόσο ντόρο γύρω από το όνομά της, θα την περιμέναμε ψηλότερα στη λίστα. Διαφημίζει τα προϊόντα της αλλά κυρίως τον εαυτό της με μεγάλη επιτυχία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Νο.9 Μπιγιονσέ – 227 εκατομμύρια followers
Η Queen Be, μέσα σε όλες τις ιδιότητές της, τραγουδίστρια, ηθοποιός, τραγουδοποιός, επιχειρηματίας, σκηνοθέτρια, είναι και influencer. Οι πόζες της, ακόμα και οι «ανέμελες», είναι σχεδόν πάντα σκηνοθετημένες και επαγγελματικές, και τα λάικ πέφτουν βροχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Νο.10 Τζάστιν Μπίμπερ – 211 εκατομμύρια followers
Οι φωτογραφίες που ανέβασε το καλοκαίρι από τις διακοπές του στη Μήλο αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη διαφήμιση ήταν για τη χώρα. Ο πιο χύμα και αυθόρμητος instagrammer.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement