Δέκα διάσημες κυρίες που μπαίνουν δυναμικά στο 2022 – Top εμφανίσεις και μαθήματα ζωής

Advertisement

Το 2021 ήταν μία χρονιά δύσκολη για πολλούς, όμως στον πλανήτη του Χόλιγουντ κάποιες κυρίες κατάφεραν να την περάσουν κάνοντας ένα βήμα μπροστά, στην καριέρα ή στην προσωπική τους ζωή.

Η πολυσυζητημένη επιστροφή της Αντέλ με το «30», η αναβίωση των «Friends» και του «Sex and the City», αλλά και η οικονομική απογείωση της Rihanna μαζί με την αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ ότι το παλάτι φοβόταν το… χρώμα του μικρού Άρτσι είναι μερικές από τις στιγμές που απασχόλησαν τα media μέσα στο 2021.

10 κυρίες της showbiz που ξεχώρισαν το 2021

Αντέλ
Αντέλ

1. Η μεγάλη επιστροφή της Αντέλ

To «Easy on Me» της Αντέλ (Adele) κέρδισε απευθείας το κοινό που υποδέχθηκε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «30» της τραγουδίστριας με διθυραμβικά σχόλια. Μπορεί να πέρασαν έξι χρόνια από το τελευταίο της άλμπουμ «25», ωστόσο άξιζε η αναμονή. Η 33χρονη τραγουδίστρια μετά από ένα παιδί και ένα επώδυνο διαζύγιο που έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή της, έγραψε καινούρια τραγούδια γεμάτα πόνο.

Advertisement

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρι, η Αντέλ «άνοιξε» τα χαρτιά της. Μίλησε για την ταραχώδη σχέση με τον αλκοολικό πατέρα της και τη νέα της σχέση με τον αθλητικό ατζέντη, Ριτς Πολ (Rich Paul). Οι εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας αναμένονται με ανυπομονησία, ενώ η επιστροφή της στα … εγκόσμια της μουσικής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς

2. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιτέλους… ελεύθερη

Τι υπόθεση και αυτή! Ποιος να υποψιαζόταν ότι μία από τις πιο επιτυχημένες ποπ σταρ όλων των εποχών, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), θα ζούσε σε «χρυσό κλουβί» κάτω από τις εντολές του πατέρα και διαχειριστή της περιουσίας της, Τζέιμι Σπίαρς. Η Μπρίτνεϊ περιέγραψε τα όσα έζησε κάτω από το καθεστώς κηδεμονίας, από το οποίο με τη βοήθεια του κινήματος #FreeBritney, απελευθερώθηκε.

«Χάρη σε εσάς και στο συνεχές σθένος σας να με απελευθερώσετε από τον διορισμό κηδεμόνα, η ζωή μου είναι τώρα προς αυτή την κατεύθυνση» έγραψε η τραγουδίστρια της ποπ. Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε οριστεί κηδεμόνας της 39χρονης τραγουδίστριας το 2008, εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία. Στα 40 της η ποπ σταρ είναι πλέον ελεύθερη.

Advertisement

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε: «Εάν έχετε έναν φίλο που βρίσκεται σε ένα σπίτι που φαίνεται πολύ μικρό για τέσσερις μήνες, δεν έχει αυτοκίνητο, ούτε τηλέφωνο, ούτε πόρτα για ιδιωτικότητα και πρέπει να δουλεύει γύρω στις 10 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα και δίνει τόνους αίματος εβδομαδιαίως χωρίς ποτέ ρεπό, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να πάτε να πάρετε τον φίλο σας και να τον βγάλετε έξω».

Καρντάσιαν και Ντέιβιντσον
Καρντάσιαν και Ντέιβιντσον

3. Η Κιμ Καρντάσιαν μάνιασε να γίνει… δικηγόρος

Πολλές οι αλλαγές στη ζωή της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που τον τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να… γίνει δικηγόρος. Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες η Κιμ φαίνεται ότι πέρασε τις δύσκολες εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου της Καλιφόρνιας, γεγονός που τη φέρνει λίγο πιο κοντά στο όνειρό της. Ήταν η χρονιά που η Κιμ χώρισε από τον πάμπλουτο ράπερ σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ. Η γνωριμία της με τον νεαρό κωμικό Pete Davidson πάει πολύ καλά και νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά της. Η εμφάνισή της στο «Saturday Night Live» δίχασε το κοινό, καθώς και η… επέλαση στο MET GALA 2021 με μία κατάμαυρη φόρμα Balenciaga που κάλυπτε το πρόσωπό της. Η εταιρία εσωρούχων και ενδυμάτων SKIMS πηγαίνει περίφημα και η Κιμ γίνεται όλο και πλουσιότερη!

Μπεν Άφλεκ με Τζένιφερ Λόπεζ στη Βενετία
Μπεν Άφλεκ με Τζένιφερ Λόπεζ στη Βενετία

4. Τζένιφερ Λόπεζ – Επέστρεψε στον έρωτα της ζωής της, τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) είναι και πάλι μαζί και ο σταρ του Χόλιγουντ εκφράζει diark;vw την απόλυτη λατρεία του για την ποπ σταρ: «Νιώθω δέος για την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο». Η Τζένιφερ και ο Μπεν ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά στο κόκκινο χαλί του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας «The Last Duel», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αυτή είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, από τον Απρίλιο του 2021, οπότε επανασυνδέθηκαν μετά το χωρισμό της εκρηκτικής Λατίνας με τον πρώην σύντροφό της, A-Rod, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Advertisement

Η Τζένιφερ Λόπεζ, που έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση στα social για να γιορτάσει τα 52α γενέθλιά της – μίλησε τον Ιούλιο για τη δεύτερη εποχή της σχέσης της με τον Άφλεκ, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο. «Είμαι σούπερ ευτυχισμένη» είπε στον Zane Lowe στο Apple Music 1. «Ξέρω ότι όλοι αναρωτιούνται αν είμαι οκ και θέλω όσοι νοιάζονται για μένα να ξέρουν ότι ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Είμαι σε ένα σημείο που είμαι καλά και μόνη μου, και όταν φτάσεις σε αυτή τη φάση μπορούν να σου συμβούν εκπληκτικά πράγματα. Αγαπώ όλη την αγάπη που έρχεται προς το μέρος μου. Είναι οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου».

Η Τζένιφερ τραγούδησε το «This Land Is Your Land» του Γούντι Γκάθρι (Woody Guthrie) κατά τη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

5. Μέγκαν Μαρκλ –  Θα κάνω ό τι μου αρέσει τελικά!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν κοσμούν το εξώφυλλο της ετήσιας έκδοσης του περιοδικού Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο. Ο Χάρι και η Μέγκαν εγκατέλειψαν τη Βρετανία το 2020 για να χτίσουν μια ανεξάρτητη ζωή, ξεκινώντας το ίδρυμα Archewell, αλλά επίσης συνάπτοντας επικερδείς συμφωνίες για την παραγωγή τηλεοπτικών σόου και podcast.
Δύσκολες στιγμές πέρασε το περασμένο καλοκαίρι η Δούκισα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αλλά δυστυχώς απέβαλε.

Advertisement

Σε ένα άρθρο με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε» στους New York Times η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για την αποβολή της και συγκίνησε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στην επόμενη εγκυμοσύνη της και η Μέγκαν γέννησε στις 6 Ιουλίου του 2021 τη Λίλιμπετ. Φυσικά το γεγονός της χρονιάς δεν ήταν άλλο από τη συνέντευξη στην Όπρα. Περισσότερο από 17,1 εκατομμύρια πολίτες των ΗΠΑ παρακολούθησαν την τηλεοπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τον Μάρτιο του 2021, όπως έκανε γνωστό το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Τζένιφερ Άνιστον
Τζένιφερ Άνιστον

6. Τζένιφερ Άνιστον: «Αρκετά με τις φήμες περί εγκυμοσύνης, δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει»

H 52χρονη σταρ των «Friends», Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), φιλοξενήθηκε στο Hollywood Reporter, εξηγώντας πως βαρέθηκε να μιλά για την προσωπική της ζωή, τις επιλογές της, το αν θα γίνει μητέρα ή γιατί δεν έμεινε ποτέ έγκυος. «Τα έπαιρνα όλα αυτά πολύ προσωπικά – τις φήμες περί εγκυμοσύνης και όλο αυτό το «θέλει καριέρα και όχι παιδιά». Αλλά, δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο, στην υγεία μου, γιατί δεν μπορώ… μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά; Δεν ξέρουν τίποτα και αυτό ήταν κακό και με πόνεσε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τη μητέρα της, Νancy Dow, με την οποία ήταν αποξενωμένη για πολλά χρόνια. «Μεγάλωσα, βλέποντας κάποιον να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος και δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Ήξερα ότι αυτό το άτομο μού έδινε ένα παράδειγμα γι’ αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι, και δε θα γίνω ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι είναι τοξικό και σε διαβρώνει εσωτερικά και στην ψυχή σου. Και, άκου, είναι ένα κομμάτι ενόχλησης να πρέπει να περάσεις δημόσια σκοτεινά πράγματα μπροστά στον κόσμο; Ναι, είναι μία ταλαιπωρία, αλλά όλα είναι σχετικά. Οπότε, είχα μία επιλογή να κάνω: Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και θα ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε θα βγω έξω και θα βρω μία δημιουργική διέξοδο και θα ευδοκιμήσω. Και αυτό έκανα». Λίγο μετά το πολυσηζυτημένο reunion στα «Φιλαράκια», η διάσημη ηθοποιός επέστρεψε με τη δεύτερη σεζόν της σειράς «The Morning Show».

Advertisement
Sex and the City
Sex and the City

7. Έξαλλη η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τις ηλικιακές διακρίσεις: «Γερνάω, τι θέλετε να κάνω, να εξαφανιστώ;»

Αφήστε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και τις φίλες της από το «Sex and the City» να μεγαλώσουν όμορφα και να αγοράσουν τελείως σουρεαλιστικά σπίτια στο Μανχάταν… με την ησυχία τους! Η αναβίωση της σειράς «Sex and the City» με την κυκλοφορία 10 νέων επεισοδίων στο HBO – υπό τον τίτλο «And Just Like That» – έφερε διάφορα σχόλια αναφορικά με την επιστροφή της Κάρι Μπράντσο και των κομψών φιλενάδων της. Πολλοί θιασώτες της σειράς δεν μπορούν παρά να αναρωτηθούν για ποιο λόγο το σόου επιστρέφει μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχολίασε όλες τις αντιδράσεις σε συνέντευξή της στη Vogue. «Υπάρχουν τόσα πολλά μισογυνίστικα σχόλια για εμάς (σ.σ τις γυναίκες) που δεν θα γίνονταν ποτέ για έναν άντρα. Θα πρέπει είτε να είσαι 35 ετών ή να είσαι συνταξιούχος στη Φλόριντα. Εκεί ανάμεσα υπάρχει και ένα κεφάλαιο που παραλείπεται… Ξέρω πως μοιάζω. Δεν έχω επιλογή. Δηλαδή τι μπορώ να κάνω για αυτό; Να σταματήσω να μεγαλώνω; Να εξαφανιστώ;»

Η αναβίωση του Sex and the City που έκανε πρεμιέρα στο HBO ακολουθεί την Κάρι, τη Μιράντα και την Σαρλότ στο επόμενο στάδιο της 30χρονης φιλίας τους και την περιπλοκότητα των 50+. Η Πάρκερ τοποθετήθηκε και αναφορικά με τις καταγγελίες κατά του Κρις Νοθ, Mr Big: «Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν και μοιράστηκαν τις επίπονες εμπειρίες τους. Ξέρουμε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο και τις επαινούμε για αυτό».

Advertisement
Lady Gaga
Lady Gaga

8 . Lady Gaga όπως Πατρίτσια Ρετζιάνι

Μια πραγματική δύναμη της φύσης. Έτσι χαρακτηρίζει η βρετανική Vogue την ποπ σταρ Lady Gaga στο τεύχος Δεκεμβρίου 2021. Η μουσικός που έχει εμπνεύσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική σκηνή πάντα μιλούσε με ειλικρίνεια και το κάνει για άλλη μία φορά. «Ορκίζομαι να είμαι πάντα ένας άνθρωπος που μιλάει ανοικτά για την ψυχική υγεία, για την καλοσύνη, τη συμπόνια και την επικύρωση». Η Lady Gaga ποζάρει για το τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής και ιταλικής Vogue με εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, αλλά και… ολόγυμνη σε μία πόζα που έγινε viral. Με αμέτρητες fashion εμφανίσεις, 12 Γκράμι, ένα Όσκαρ και ίσως την πιο εκρηκτική περσόνα στο μουσικό στερέωμα του 21ου αιώνα, η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια ανάμεσα στις τοπ προσωπικότητες του πλανήτη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η 35χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε στα γυρίσματα του «House of Gucci». Στην πολυαναμενόμενη ταινία υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι, την πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι και «εγκέφαλο» πίσω από τη δολοφονία του. Όπως αποκάλυψε, μπήκε τόσο βαθιά στον ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι, που άρχισε να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα. «Μιλούσα σαν εκείνη και ζούσα σαν εκείνη. Έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά και μιλούσα έτσι ακόμα και έξω από τα γυρίσματα». «Κάποια στιγμή, προς το τέλος των γυρισμάτων, ζορίστηκα ψυχολογικά. Είτε βρισκόμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, είτε ήμουν στα γυρίσματα, ζούσα και μιλούσα ως Πατρίτσια Ρετζιάνι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Lady Gaga τόνισε ότι θα υποδυθεί έναν αμφιλεγόμενο χαρακτήρα και πρόσθεσε: «Εύχομαι να μην δοξάσω κάποιον που διαπράττει φόνο. Θέλω, όμως, να αποδώσω σεβασμό σε όλες τις γυναίκες που καταφέρνουν να επιβιώσουν, παρά τις όποιες δυσκολίες. Ελπίζω ότι οι γυναίκες θα το δουν αυτό στην ταινία και θα καταλάβουν ότι οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους».

Advertisement
Αντζελίνα Τζολί
Αντζελίνα Τζολί

9. Αντζελίνα Τζολί – Η δικαστική διαμάχη με Μπραντ Πιτ και το… Instagram

Η 46χρονη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγινε μέλος του Instagram το καλοκαίρι του 2021 και ήδη έχει συγκεντρώσει περίπου 11,9 εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ χρησιμοποιεί αυτή την πλατφόρμα μόνο για φιλανθρωπικού και ακτιβιστικού χαρακτήρα αναρτήσεις. Η Αντζελίνα περπάτησε για πρώτη φορά το 2021 στο κόκκινο χαλί με τα παιδιά της.

Η χολιγουντιανή σταρ και ακτιβίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Marvel «Eternals» στο Λος Άντζελες με τα παιδιά της αλλά και στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, όπου επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα Versace. Η δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ δεν πήγε όπως θα περίμενε, ενώ φήμες ότι έχει δεσμό με τον The Weeknd δεν επιβεβαιώνονται.

Ριάνα
Ριάνα

10. Ριάνα η πριγκίπισσα των Μπαρμπέιντος

Η Riri βρίσκεται στο Νο. 68 στη λίστα Forbes και ως κορυφαία σημεία της μουσικού αναφέρεται μεταξύ άλλων η ιδιότητά της ως δισεκατομμυριούχου «χάρη στην επιτυχία της σειράς καλλυντικών Fenty Beauty». Η εταιρεία καλλυντικών της τραγουδίστριας του «Diamonds» κατέγραψε έσοδα άνω των 550 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020. Είναι συνιδιοκτήτρια του brand με τη γαλλικό όμιλο πολυτελών είδων LVMH. Η περιουσία της Rihanna ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Η εμφάνισή της στη λίστα έρχεται μετά την ανακήρυξή της ως Εθνικής Ηρωίδας στη γενέτειρά της, τα νησιά Μπαρμπέιντος.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement