And Just Like That: Αλλάζει το φινάλε της σειράς μετά τις καταγγελίες εναντίον του Chris Noth

Advertisement

To «And Just Like That», με πρωταγωνίστριες τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), τη Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και την Κριστίν Ντέιβις (Kristin Davis), φέρεται ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα εν μέσω των ισχυρισμών κατά του Κρις Νοθ (Chris Noth) για σεξουαλική κακοποίηση. Αν και στο πρώτο επεισόδιο της σειράς είδαμε τον Mr. Big να πεθαίνει, οι συντελεστές της σειράς είχαν σχεδιάσει να τον επαναφέρουν στο φινάλε.

Πιο συγκεκριμένα, η Carrie Bradshaw, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, θα έπαιρνε τις στάχτες του Mr. Big και θα πήγαινε στο Παρίσι, εκεί όπου είχαν κάνει μαζί ένα ρομαντικό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι θεατές θα έβλεπαν, σε αναδρομή, διάφορα στιγμιότυπα από εκείνο το ταξίδι τους, ενώ την ώρα που η Carrie θα σκόρπιζε στο Σηκουάνα τις στάχτες του, εκείνος θα εμφανιζόταν μπροστά της και θα της έλεγε κάποια τρυφερά λόγια στο αυτί.

Μάλιστα, φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών από τα γυρίσματα στην Πόλη του Φωτός είχαν κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου, δίνοντας την ελπίδα στους fans πως ο Mr. Big είναι ίσως ζωντανός. Ωστόσο, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού, η παραγωγή αποφάσισε να μην προβάλει τις σκηνές αυτές, προς ένδειξη συμπαράστασης στα θύματα, αλλάζοντας την πλοκή του τελευταίου επεισοδίου.

Advertisement

Οι πρωταγωνίστριες του «Sex and the City» γύρισαν την πλάτη στον Chris Noth

Η αντίδρασή τους ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς οι καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη βίαιη συμπεριφορά του Mr. Big, Κρις Νοθ (Chris Noth) είναι σοβαρές. Οι πρωταγωνίστριες του «Sex and the City» τοποθετήθηκαν με μία λιτή ανάρτηση, ενώ το CBS ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον Noth από το καστ της σειράς «The Equalizer». Με τον ηθοποιό διέκοψε τη συνεργασία του και το πρακτορείο «A3 Artists Agence».

«Μας λυπούν βαθύτατα οι ισχυρισμοί κατά του Κρις Νοθ. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν και μοιράστηκαν τις επίπονες εμπειρίες τους. Ξέρουμε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο και τις επαινούμε για αυτό» έγραψαν οι τρεις πρωταγωνίστριες του «And Just Like That».

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Στον αέρα η δεύτερη σεζόν του «And Just Like That»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πηγή από την παραγωγή της σειράς έκανε γνωστό πως μετά τις αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, οι παραγωγοί διστάζουν να δώσουν το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν. «Είχαν γίνει συζητήσεις για μία ακόμα σεζόν, αλλά μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν, δεν συνεχίζονται. Όλοι είναι σοκαρισμένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Καταγγελίες για Chris Noth: «Είναι σεξουαλικός θηρευτής»

Ο Κρις Νοθ γνωστός για τον ρόλο του ως Mr Big στο «Sex and the City» και το πρόσφατο reboot της σειράς «And Just Like That…» κατηγορήθηκε αρχικά από δύο γυναίκες για βιασμό. Ο Αμερικανός ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα του  Hollywood Reporter, κακοποίησε σεξουαλικά δύο γυναίκες, το 2004 και το 2015.

Λίγες ώρες μετά, νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το «Daily Beast», μια γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Άβα, ανέφερε πως ο ηθοποιός την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων.

Ο ηθοποιός τα έχει αρνηθεί όλα. «Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Νοθ, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή» ανέφερε μάνατζέρ του στο People.

Advertisement

Η ηθοποιός Zoe Lister Jones, η οποία είχε κάνει guest σε ένα επεισόδιο της σειράς «Law and Order», στην οποία ο Κρις Νοθ πρωταγωνιστούσε, αποκάλεσε τον ηθοποιό «σεξουαλικό θηρευτή», κατήγγειλε την ανάρμοστη συμπεριφορά του στα γυρίσματα, υποστηρίζοντας πως ήταν συνέχεια υπό την επήρεια του αλκοόλ, ενώ κατέθεσε κι άλλες ιστορίες από φίλες της που είχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν.

Παράλληλα, ένα παλιό δημοσίευμα της εφημερίδας «The National Enquirer», κάνει το γύρο του Διαδικτύου, κατά το οποίο αναφέρεται πως η πρώην σύντροφός του και top model, Beverly Johnson, τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό, ενώ του είχε κάνει περιοριστικά μέτρα καθώς φοβόταν ύστερα από τις απειλές του πως θα σκοτώσει εκείνη ή τον σκύλο της ή θα την παραμορφώσει. Η ίδια σε δικαστικά έγγραφα ισχυρίζεται πως «την ξυλοκόπησε», της τηλεφωνούσε «25 φορές τη μέρα» και μάλιστα «ορκίστηκε να σκοτώσει τον σκύλο της και την ίδια».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement