Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Η νέα ζωή στο Μεξικό και η σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί

Advertisement

Το μεσημέρι της Κυριακής (9/1), η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μίλησε, μέσω skype, στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητά της στο Μεξικό, όπου ζει με τον σύντροφό της, τα τελευταία τρία χρόνια.

«Αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ ωραία και μου αρέσει. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα να προσαρμοστώ. Πήρα την απόφαση να έρθω στο Μεξικό, λόγω του συντρόφου μου. Είχαμε σχέση ήδη έξι μήνες και πήραμε την απόφαση να μείνουμε μαζί, καθώς η σχέση από απόσταση είναι λίγο περίπλοκη. Γνωριστήκαμε στο Παρίσι. Πήγαινα συχνά γιατί είναι αγαπημένη μου πόλη. Επίσης, όταν ήμουν πιο ενεργή στα social media, είχα πάει στην εβδομάδα μόδας και ήταν ακριβώς τότε που τον γνώρισα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά επειδή ήταν τότε λίγο περίπλοκο, απλά ήμασταν φίλοι».

Παράλληλα, η ηθοποιός ανέφερε πως της λείπει η ζωή της από την Ελλάδα και οι φίλοι της, ενώ η υποκριτική είναι κάτι που έχει αφήσει προσωρινά τελείως. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν και για την οποία είχε εξομολογηθεί κάποια πράγματα, στο πλαίσιο των αποκαλύψεων του #MeToo.

Advertisement


«Υπάρχουν κάποιες δουλειές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη και η σεξουαλική παρενόχληση δεν ήταν σε δουλειά που είχα ήδη. Δεν ήταν εφικτό για μένα να πω ναι και να προχωρήσω μετά από αυτό. Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό στην ουσία. Ακόμα και όταν μίλησα, δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Μίλησαν άλλοι για περιστατικό με τον ίδιο άνθρωπο. Δεν είναι λόγος αυτός που με έκανε να φύγω από την Ελλάδα, είναι όμως ένας λόγος που μου έβαλε λίγο φρένο. Μίλησα γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να πω ότι μου έχει συμβεί και μένα. Είναι ένα κουτάκι μέσα μου που δεν το έχω ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το ανοίξω» υπογράμμισε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement