Δημήτρης Λάλος: «Δεν νιώθω ωραίος – Ο εαυτός μας θέλει “όργωμα”»

Advertisement

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ήταν το βράδυ της Τρίτης (11/1) ο Δημήτρης Λάλος.

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον Μαθιό στον «Σασμό», μίλησε για τις εκφράσεις θαυμασμού που δέχεται, μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς.

«Είμαι καλό παιδί καταβάθος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα γνωρίσει την αναγνωρισιμότητα μέσα από το θέατρο. Το θέατρο όμως είναι πολύ περιορισμένο και σε χώρο και σε χρόνο… Ότι κάνεις κινηματογραφικά και τηλεοπτικά μπορεί να το δει και κάποιος σε επανάληψη. Από το σπίτι πάω στο θέατρο και το γύρισμα και το αντίστροφο οπότε δε συναντάω κανέναν. Ίσως στην Αττική Οδό να με χαιρετήσει κανείς. Στο σούπερ μάρκετ πάω αλλά εκεί με έχουν συνηθίσει».

Advertisement

«Τα μηνύματα που παίρνω είναι φοβερά. Πολύ αστεία πολλές φορές. Χαίρομαι γιατί οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την Τέχνη μου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια. Για τον χαρακτήρα στη σειρά υπάρχουν αρνητικά επειδή είναι ένας μονόχνοτος άνθρωπος ο Μαθιός. Συνήθως λένε ότι δεν έπρεπε να το κάνεις έτσι αυτό», συμπλήρωσε.

Για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που λαμβάνει και αν θεωρεί τον εαυτό του ωραίο, απάντησε:

«Πιστεύω πως η γοητεία είναι διαφορετικό πράγμα από τη γοητεία. Η προσωπικότητα είναι αυτή που φέρνει την ομορφιά, το κάλλος. Το τι είμαστε είναι ένα χωράφι που θέλει κάθε μέρα όργωμα και αν δουλέψεις το μέσα σου είσαι και όμορφος, ευπαρουσίαστος. Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που εκμεταλλεύεται ένα ωραίο πρόσωπο και του αρκεί αυτό. Για τον εαυτό μου δεν πιστεύω ότι είμαι όμορφος. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού που λαμβάνω τώρα είναι από όλο το φάσμα, γυναίκες, άντρες, παιδιά. Είχα συναντήσει μια γυναίκα Ρομά κάποια στιγμή και μου λέει, “εσύ είσαι ο Κρητικός έρωτας;” αυτό ήταν το πιο ωραίο που έχω ακούσει».

   Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement