Ντέμη Γεωργίου: «Έπεσα θύμα κακοποίησης από σύντροφό μου – Με χτύπησε στο κεφάλι, έχασα την όρασή μου για 2 μήνες»

Advertisement

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε η Ντέμη Γεωργίου, η μαγείρισσα που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, αναφορικά με την ακραία βία που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της. Όπως αποκάλυψε, είχε φτάσει μάλιστα και στο νοσοκομείο μετά από κακοποίηση, αφού δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι που της στέρησε την όρασή της για δύο μήνες.

«Είναι κάτι πολύ βαρύ που κουβαλάω. Έχει περάσει πια. Έχει περάσει ο χρόνος, δεν είναι στην καθημερινότητά μου. Ζούσα έτσι αρκετά χρόνια, περίπου μια εξαετία. Ήταν λεκτική βία, σωματική βία, είχε διάφορες φάσεις. Είχα ένα βαρύ περιστατικό που με έφτασε και στο σημείο να δώσω τέλος στην κακοποίηση», είπε.

«Ο άλλος σου λέει συγνώμη, αλλάζει για λίγο, βλέπεις να αλλάζει συμπεριφορά, και μετά ξαναγίνεται αυτό. Πιστεύεις, μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μια προσπάθεια και έτσι περνάει ο χρόνος, μέχρι που κάποια στιγμή δεν αντέχεις πια», συνέχισε την εξομολόγησή της η Ντέμη Γεωργίου.

«Ήταν στα δικά μου χέρια. Την τελευταία φορά ειπώθηκαν όλα, έγινε και ποινική δίωξη αυτεπάγγελτα. Πρέπει οπωσδήποτε όλοι να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να περνάει τέτοιες καταστάσεις. Να μιλάμε στους αρμόδιους, όχι στους κολλητούς μας», τόνισε κλείνοντας.


Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement