Survivor: Τα γυρίζει η Μυριέλλα για τον Κατσαούνη: «Έναν άλλον Γιώργο γνώρισα»

Advertisement

Στον τοίχο έστησαν Διάσημοι και Μαχητές τον Γιώργο Κατσαούνη στο χθεσινό (13/1) επεισόδιο του Survivor.

O παίκτης δήλωσε ότι ο αγώνας ήταν «στημένος» και οι συμπαίκτες του έγιναν πυρ και μανία.

Στο συμβούλιο του νησιού η Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία έχουν έρθει αρκετά κοντά, έδειξε απογοητευμένη από όσα ακούστηκαν για τον Γιώργο και έκανε λόγο για έναν άλλον άνθρωπο.

Advertisement

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου αυτή την στιγμή σαν Μυριέλλα. Δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο κανονικά, δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από τρεις προτάσεις συνεχόμενες ποτέ.

Στην δεύτερη πρόταση που θα πούμε, πάντα μας διακόπτουν για να μας χωρίσουν, έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Εγώ έναν άλλον Γιώργο γνώρισα, έναν άλλον Γιώργο έζησα και ένας άλλος Γιώργος εμένα με γοήτευσε και με έκανε να χαμογελάω και να νιώθω όμορφα όταν βρίσκομαι απέναντί του», είπε και πρόσθεσε:

«Σε αυτό που λένε τα παιδιά συμφωνώ στο ότι ο τρόπος του και το να «δώσει» την ομάδα του, δεν είναι σωστός, δεν έπρεπε να το κάνει. Δεν έχω την ευκαιρία να έχω ζήσει τον Γιώργο και να τον ξέρω. Ίσως έχει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Advertisement

Αυτή τη στιγμή δικαίως η ομάδα στέκεται εναντίον του, λόγω της δήλωσης που έκανε. Αλλά από την άλλη άκουσα αυτό που είπε ο Γιάννης, ότι μπορεί να έμεινε στο προηγούμενο σενάριο. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Νιώθω πολύ άσχημα. Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Εγώ αλλιώς είχα στον μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Δε θέλω να πω παραπάνω είναι πολύ δύσκολη η θέση μου».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement