Σοκ στη Λαμία: Αρνούνταν να διασωληνωθεί και πέθανε

Advertisement

«Τον παρακαλούσαμε να κάνει το εμβόλιο, αλλά δεν μας άκουγε …» λένε οι συγγενείς του στο LamiaReport…

Είχε τις αντιλήψεις του σχετικά με την επικινδυνότητα του εμβολιασμού κατά της covid-19 και τελικά τις πλήρωσε με τη ζωή του, 66χρονος από την περιοχή της Στυλίδας που κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης (13/1) στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο 66χρονος είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση ωστόσο αρνούνταν πεισματικά να διασωληνωθεί, χάνοντας πολύτιμο χρόνο που τελικά του στοίχισε τη ζωή του. Είχε ετοιμαστεί μάλιστα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς στη Λαμία η ΜΕΘ δεν έχει κρεβάτι, όμως δεν πρόλαβε!

Advertisement

Ο άνθρωπος ζούσε μόνος του, καθώς δεν είχε κάνει οικογένεια και δεν είχε αποκαλύψει στους κοντινούς του ανθρώπους ότι νοσούσε και μόνο όταν τα πράγματα έφτασαν στο… αμήν αναζήτησε ιατρική βοήθεια.«Τον παρακαλούσαμε να κάνει το εμβόλιο…», λέει κοντινός του συγγενής στο LamiaReport, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα ήταν σημείο αντιπαράθεσης, κάθε φορά που άνοιγε η κουβέντα για την προστασία του, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εξαιτίας υποκείμενων νοσημάτων.

«Ομοίως και ο αδερφός του που ζει στο εξωτερικό και είναι κι εκείνος εμβολιασμένος, ωστόσο δεν άκουγε κανέναν…», λένε οι συγγενείς του, που ειδοποιήθηκαν από το Νοσοκομείο ότι κατέληξε ο άνθρωπος τους.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement