Premier League: Η Λίβερπουλ προσπέρασε την Τσέλσι και κυνηγά από… μακριά τη Σίτι

Advertisement

Η Λίβερπουλ έκανε τη… δουλειά απέναντι στην Μπρέντφορντ επικρατώντας 3-0 στο Ανφιλντ, προσπέρασε την Τσέλσι στη βαθμολογία της Premier League και βρέθηκε πίσω απ’ την προπορευόμενη Μάντσεστερ Σίτι που όμως έχει διαφορά ασφαλείας καθώς βρίσκεται στο +11 με ένα ματς περισσότερο.

Η Λίβερπουλ, που προερχόταν από τρία σερί ματς δίχως νίκη στην Premiership (Τότεναμ 2-2, Λέστερ 1-0, Τσέλσι 2-2) αν και πολιόρκησε την Μπρέντφορντ δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο για να βρει το γκολ, το οποίο πέτυχε τελικά στο 44′ με κεφαλιά του Φαμπίνιο. Στο β’ ημίχρονο οι Κόκκινοι είχαν τον έλεγχο κι έφτασαν… σβηστά στο 3-0 με κεφαλιά του Τσάμπερλεϊν στο 69′ και πλασέ του Μιναμίνο στο 77′.

To άλλο ματς της ημέρας στην Premier League ήταν συναρπαστικό και χορταστικό σε θέαμα, γκολ και σασπένς καθώς η Λιντς επικράτησε 3-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Η Λιντς άνοιξε το σκορ στο 10′ με τον Χάρισον (0-1), η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε στο 34′ με τον Μπάουεν αλλά τα Παγώνια και πάλι με τον Χάρισον στο 37′ πέτυχαν το 1-2. Τα Σφυριά ισοφάρισαν (2-2) ξανά στο 52′ αλλά ξανά η Λιντς πήρε προβάδισμα (2-3) με χατ τρικ του εκπληκτικού Χάρισον!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement