Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Της είχαν δώσει χάπια βιασμού»

Advertisement

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη συγκλονίζει με νέα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα σχετικά με την κόρη του και τις απειλές που δεχόταν.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, και στην Ελένη Τοπαλούδη είχαν δώσει χάπια βιασμού το 2007.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας τόνισε ότι υπήρχε και βίντεο με την κόρη του για το οποίο την εκβίαζαν χωρίς να το γνωρίζει τίποτα η οικογένειά της.

Advertisement

Αίσθηση προκαλεί και η στάση των αστυνομικών όταν η Ελένη Τοπαλούδη μια εβδομάδα μετά το συμβάν προχώρησε σε σχετικά καταγγελία εισπράττοντας αδιαφορία με τους αστυνομικούς να την προτρέπουν να γίνει ντεντέκτιβ και να βρει το βίντεο.

Ακόμη, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε λόγο για οργανωμένα ροζ κυκλώματα εκμετάλλευσης κοριτσιών που δρουν τόσο σε μεγάλες πόλεις αλλά και σε τουριστικούς προορισμούς.

«Και η Ελένη το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια “καλόπαιδα” της Ρόδου τα οποία τα έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά τα ονόματα. Όπως και οι δύο αστυνομικοί, όταν βρήκε τη δύναμη να πάει να κάνει την καταγγελία» ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ. Και συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν ”γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο”. Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα» ανέφερε ο ίδιος.

Advertisement

Μάλιστα όπως ανέφερε η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της και το πέρασε μόνη της, βρήκε μόνη της τη δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. «Δεν μας είχε πει τίποτα. Δυστυχώς τα κορίτσια μας σε αυτές τις ηλικίες ντρέπονται τους γονείς τους, δεν φοβούνται».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement