Θεσσαλονίκη – Βιασμός 24χρονης: Μέσα στην εβδομάδα το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών

Advertisement

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα- οπότε θα φθάσουν και τα αποτελέσματα από την Ελβετία- αναμένεται το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Ολο αυτό το διάστημα το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και καθημερινή επικοινωνία με τις ανακριτικές αρχές και ενημερώνει συνεχώς για το σκέλος των αναλύσεων που έχουν γίνει στα δικά του εργαστήρια.

Παράλληλα όμως φρόντισαν να στείλουν δείγματα σε εξειδικευμένο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας για να διερευνήσουν ενδελεχώς την ύπαρξη ή όχι νέων ναρκωτικών.

Advertisement

Πρόκειται για ένα εργαστήριο που χρησιμοποιεί ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογία η οποία δίνει τη δυνατότητα να ανιχνευτούν ναρκωτικές ουσίες τις οποίες ενδεχομένως να μην έχουν συναντήσει ξανά οι Έλληνες επιστήμονες εγχώρια. Και αυτό γιατί, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThessToday.gr, κάθε χρόνο εμφανίζονται στην αγορά 101 νέα ναρκωτικά φάρμακα με άγνωστες χημικές ενώσεις.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement