Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Η εικόνα ήταν σοκαριστική, είδαμε ένα κακοποιημένο πλάσμα»

Advertisement

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του νέου μάρτυρα, του φίλου του εργοδότη της Γεωργίας Μπίκα, στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια, για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης, στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα κατέθεσε και ο εργοδότης της.

Ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης, ήταν μαζί του όταν μετέβησαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο πολυτελές ξενοδοχείο, έπειτα από τηλεφώνημα της ίδιας.

Ο μάρτυρας, κατέθεσε περιστατικά που βίωσε καθώς παρέλαβαν την κοπέλα, μετά την νύχτα της φρίκης στην σουίτα, ενώ περιέγραψε και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Advertisement

Συγκεκριμένα, κατέθεσε μεταξύ άλλων πως «συναντήσαμε την Γεωργία περίπου στις 11 το πρωί, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μαζί με τον εργοδότη της. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου 20 λεπτά νωρίτερα. Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα κακοποιημένο πλάσμα. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ του καταστήματος εστίασης».

«Με απείλησαν λέγοντας μου, θα πας να τα βάλεις με τους billionaires;»

Νωρίτερα, σε κατάθεσή του, ο εργοδότης της κοπέλας αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές» τόνισε χαρακτηριστικά ο εργοδότης.

Advertisement

Το περιστατικό αυτό μάλιστα μετέφερε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος και στην κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο εργοδότης της 24χρονης περιέγραψε ακόμη την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα όταν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τη «νύχτα φρίκης» που πέρασε στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Φτάνουν Ελλάδα οι τοξικολογικές

Στο μεταξύ, σχεδόν στο 100% ολοκληρώθηκε από τους ειδικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης η διαδικασία ανίχνευσης επιπρόσθετων στοιχείων στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης κοπέλας οπότε, μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να φθάσουν τα αποτελέσματα στο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ.

Advertisement

Επί μέρες αναλυτές και ειδικοί επιστήμονες μελετούσαν προσεκτικά στο υπερσύγχρονα εξοπλισμένο εργαστήριο με ειδικά όργανα ανίχνευσης νέων ναρκωτικών ουσιών ή φαρμάκων τα δείγματα της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορέις που επικαλείται το ThessToday.gr οι Ελβετοί επιστήμονες έως την περασμένη Παρασκευή ολοκλήρωσαν σχεδόν στο 100% την έρευνά τους και τα ευρήματά της θα συμπεριληφθούν στο τελικό πόρισμα το οποίο θα παραδοθεί στην ανακρίτρια.

Εξειδικευμένες πηγές αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν μπει στην τελική φάση, απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες «τρέχουν» αυτή τη στιγμή, ενώ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τις ανακριτικές αρχές για την πορεία των ερευνών.

  Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement