Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Βουτιές στα χιόνια για το ζευγάρι

Advertisement
Η influencer και ο σύντροφός της, ο πανελίστας Δημήτρης Αλεξάνδρου, επιδίδονται σε παιχνίδια στο χιόνι στο σπίτι τους στον Διόνυσο.

Το χιόνι που σκέπασε τα πάντα στην Αττική έθεσε προσωρινά στον πάγο το ζήτημα του ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη και του ποιος ευθύνεται τελικά για την διαρροή του στο διαδίκτυο. Τέρμα για την ώρα οι αγορεύσεις των δικηγόρων στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, που φέρνουν, δικαιολογημένα, σε δύσκολη θέση των σύντροφο της Ιωάννας, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος από την αρχή της φετινής σεζόν βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην «Super Κατερίνα».

Η «Ελπίδα» κράτησε το ζευγάρι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα διήμερο, αφού το ολοκαίνουργιο σπίτι τους στον Διόνυσο αποκλείστηκε από τα χιόνια με συνέπεια ο Δημήτρης να απουσιάσει από την εκπομπή της Δευτέρας -της Τρίτης δεν πραγματοποιήθηκε ούτως ή άλλως.

Έτσι, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα στα χιόνια γύρω από τη νέα τους κατοικία για να απολαύσουν την απίστευτη εικόνα. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να βουτήξει στο χιόνι και να κάνει αγγελάκια, σκηνή που απαθανάτισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε βίντεο που ανέβασε η αγαπημένη του στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement