Ηλιόπουλος: Στους εγκλωβισμένους της Μεσογείων, της Κηφισίας, της Μαραθώνος, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

Advertisement

Στο «στόχαστρό» του βάζει εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση της αποζημίωσης ύψους 2.000 ευρώ για τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται ποιος θα αποζημιώσει όσους εγκλωβίστηκαν στους υπόλοιπους δρόμους, στους συρμούς των τρένων και όσους έμειναν χωρίς ρεύμα και θέρμανση.

«Η γελοιότητα του εξαφανισμένου Κ. Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε όριο. Εθισμένος στην επικοινωνιακή διαχείριση ανακοινώνει αποζημιώσεις για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό. Στους χιλιάδες πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος και δεκάδες άλλους δρόμους, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους εκατοντάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε συρμούς του τρένου ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους πολίτες που συνεχίζουν να περνούν τον χιονιά χωρίς ρεύμα και θέρμανση ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος και συνεχίζει: «Ας αφήσει το επικοινωνιακό θέαμα ο κύριος Μητσοτάκης και ας προσπαθήσει να βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε. Αυτό περιμένει η ελληνική κοινωνία.

Και στη συνέχεια περιμένει μια ουσιαστική απολογία για τις αυτάρεσκες διαβεβαιώσεις ετοιμότητας που βούλιαξαν μέσα στις λάσπες της πραγματικής ζωής.

Advertisement

Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των πολιτών σε μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία έχει έναν και μόνο υπεύθυνο: τον κύριο Μητσοτάκη».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement