Κακοκαιρία Ελπίδα: Η σπαρακτική έκκληση 75χρονου που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό

φωτ. EUROKINISSI
Advertisement

Η σπαρακτική έκκληση ενός 75χρονου που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό χαρακτηρίζει την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και δημιουργήθηκαν τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Ο 75χρονος βρίσκεται μαζί με έναν συνεπιβάτη στο όχημά του, εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό και με σοβαρά προβλήματα υγείας από τις 11:30 το πρωί της Δευτέρας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, από όπου και απηύθυνε έκκληση για άμεση βοήθεια, ανέφερε ότι κανένας δεν έφτασε στο σημείο για να βοηθήσει τους χιλιάδες εγκλωβισμένους.

Advertisement

«Ντρέπομαι και λυπάμαι για την παιδεία του Πρωθυπουργού και των υπουργών», δήλωσε και με τρεμάμενη φωνή, είπε ότι φοβάται πως θα πεθάνει.

Έκανε έκκληση προς το κράτος να «δείξει έλεος» σε όλους όσοι βρίσκονται ακινητοποιημένοι στο σημείο, με τα καύσιμα να εξαντλούνται, χωρίς θέρμανση και τρόφιμα, ενώ πολλοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους και απειλείται η ζωή τους.

«Σας παρακαλώ, πείτε τους να δείξουν έλεος«, ήταν τα λόγια του.

Advertisement

Λίγο αργότερα, στον ΣΚΑΪ μίλησε και η κόρη του συνεπιβάτη του 75χρονου εγκλωβισμένου, κάνοντας κι εκείνη έκκληση για βοήθεια.

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και απεγκλώβισε τον 75χρονο με τον 79χρονο συνεπιβάτη του. «Αν δεν ήσασταν εσείς θα είχαμε πεθάνει», ήταν τα λόγια του.

Έγκυος έμεινε εγκλωβισμένη για 21 ώρες στην Αττική Οδό

Ακόμη μια συγκλονιστική μαρτυρία για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό, ήρθε στο φως. Εγκυμονούσα έμεινε εγκλωβισμένη, μόνη της για 21 ώρες, χωρίς φαγητό!

Advertisement

Η γυναίκα βρισκόταν στο σημείο από τις 11 το πρωί, όταν και είχε φύγει από τον γιατρό για να πάει σπίτι της.

«Της πέταξαν ένα κρουασάν να φάει μετά από 13 ώρες», είπε στο Mega η μητέρα της γυναίκας.

Οι προσπάθειες της μητέρας να επικοινωνήσει με κάποιον, προκειμένου να βοηθήσουν την έγκυο κόρη της, ήταν απέλπιδες.

Advertisement

«Προσπαθούσα να μιλήσω με το 100, το τηλέφωνο δεν λειτουργούσε, έπεφτε η γραμμή. Το τηλέφωνο της Αττικής Οδού δεν λειτουργούσε. Πήρα δύο φορές την Πυροσβεστική, ήταν οι μόνοι που σήκωσαν το τηλέφωνο και μιλήσαμε».

Η γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το σημείο, με τη βοήθεια του στρατού, γύρω στις 7 το πρωί, όπως δήλωσε η μητέρα της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement