Κραυγή αγωνίας από τη Μεσογείων: «Πιστέψαμε ότι αυτό θα είναι το νέο Μάτι»

φωτ. αρχείου EUROKINISSI
Advertisement
Δεν σταματούν οι μαρτυρίες πολιτών που έμειναν – μερικοί είναι ακόμα – εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό αλλά και στη Μεσογείων. Χιλιάδες κόσμου εδώ και ένα 24ωρο περίπου χωρίς νερό και τροφή στέλνουν τα δικά του μηνύματα οργής για την ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους μπροστά σε μία κακοκαιρία που περίμεναν…

Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας στο Μega που έμεινε εγκλωβισμένη με τον χειρουργημένο πατέρα της επί ώρες στη Μεσογείων εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, περιμένοντας ώρα για βοήθεια.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που συμβαίνει. Ήμασταν 12 ώρες εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων. Έφτασα να πάρω στη ΓΑΔΑ τηλέφωνο, και μου είπαν γιατί μας πήρατε και δεν έπρεπε να βγείτε από το σπίτι» αναφέρει η Ειρήνη Ξενάκη.

«Φύγαμε από το νοσοκομείο με τον πατέρα μου που είναι χειρουργημένος εχτές το μεσημέρι, 12 η ώρα. Πήγαμε από κεντρικές αρτηρίες πιστεύοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός θα είναι παρόν. Ο άνθρωπος έμεινε 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, να μας θάβει το χιόνι στη Μεσογείων. Εμείς μένουμε στα Καλύβια. Φύγαμε από το νοσοκομείο με τον πατέρα μου που είναι χειρουργημένος εχτές το μεσημέρι, 12 η ώρα. Πήγαμε από κεντρικές αρτηρίες πιστεύοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός θα είναι παρόν. Ο άνθρωπος έμεινε 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, να μας θάβει το χιόνι στη Μεσογείων. Εμείς μένουμε στα Καλύβια».

«Περπατήσαμε στο χιόνι, με άνθρωπο που είχε κάνει και πέρυσι χειρουργείο, για να μπούμε στο μετρό, απελπισμένοι πια. Ήμασταν κοντά στο Νομισματοκοπείο. Το αυτοκίνητό μου το άφησα κάπου στη Μεσογείων. Φύγαμε την ώρα που άρχισε να μας θάβει το χιόνι, πιστέψαμε ότι αυτό θα είναι το νέο Μάτι. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο, μετά από 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας μου είναι 65 ετών», πρόσθεσε αγανακτισμένη η πολίτης.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement