Πατούλης: Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω εγώ

Advertisement
Ο Γιώργος Πατούλης αναλαμβάνει, όπως ο ίδιος λέει, τις ευθύνες σε ό,τι αφορά στην Περιφέρεια για τη διαχείρισης της επόμενης μέρας της κακοκαιρίας, ωστόσο ζητά να κάνουν το ίδιο και όλοι οι υπεύθυνοι.

Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες του όπως έκανε αυτός, ζητά ο Γιώργος Πατούλης. «Να βγουν όλοι με ανδρεία να αναλάβουν τις δίκες τους ευθύνες όπως τις αναλαμβάνω εγώ», δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ ο Περιφερειάρχης Αττικής, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν είναι η Πολιτική Προστασία, αλλά ένας κρίκος στην αλυσίδα αυτής.

Ο Γιώργος Πατούλης εξήγησε ότι «οι κεντρικές οι οδικές αρτηρίες της πόλης έκλεισαν γιατί την Δευτέρα το πρωί όλα τα βαρέα οχήματα και τα ΙΧ χωρίς αλυσίδες που δεν μπορούσαν να κινηθούν προς Μαλακάσα η τροχαία τα διοχέτευε στους αστικούς δρόμους», ενώ «η κατάσταση επιβαρύνθηκε κυκλοφοριακά όταν δόθηκε άδεια να σχολάσει όλο το δημόσιο στις 12 το μεσημέρι».

Με αυτά τα δεδομένα, είπε, «ήταν αδύνατον να κινηθούν τα εκχιονιστικά να καθαρίσουν τους κεντρικούς δρόμους – που είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας – γιατί «η κατάσταση είχε επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά, καθώς υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα εν κινήσει, αλλά και σταθμευμένα».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement