Η Ford χτύπησε φλέβα χρυσού

Advertisement

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων στη προσπάθεια τους να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων που κατέχουν στη παγκόσμια αγορά, αναβαθμίζουν συνεχώς την γκάμα τους και τις υπηρεσίες τους.

Μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες αυτοκινήτων είναι εκείνη που αφορά τα επαγγελματικά μοντέλα. Οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτων για επαγγελματική χρήση αναζητούν την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες τους και στην αξιολόγηση τους προσθέτουν με μεγάλο συντελεστή και το κόστος χρήσης.

Η Ford έχει παράδοση στα επαγγελματικά αυτοκίνητα και διακρίνεται στη παγκόσμια αγορά καθώς διαθέτει αξιόπιστα μοντέλα τελευταίων προδιαγραφών που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών. Επίσης, το κόστος χρήσης επαγγελματικών αυτοκίνητων της Ford διαμορφώνεται σε επίπεδα που εξασφαλίζουν την απόδοση της επένδυσης.

Advertisement

Δεν θα ήταν υπερβολή να σημειώσουμε ότι η Ford «χτύπησε φλέβα χρυσού» αφού κατάφερε για πέμπτη χρονιά να ηγηθεί της κατηγορίας των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων(Light Commercial Vehicles- LCV), στην απαιτητική και δύσκολη ελληνική αγορά.

Η διαχρονική εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού στα LCV μοντέλα της Ford χάρισαν στην εταιρεία τη χρονιά που πέρασε την πρωτιά με μερίδιο αγοράς που έφτασε το 16%.

Σκίζει το Ford Ranger

Το Ranger αναδείχθηκε ως το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στη γκάμα των LCV οχημάτων της Ford, σημειώνοντας αύξηση πωλήσεων κατά 17% σε σχέση με το 2020, ενώ αντίστοιχα, το Transit Custom, το οποίο αύξησε τις πωλήσεις του κατά 49% σε σχέση με τα επίπεδα της ίδιας χρονιάς, αναδείχθηκε πανηγυρικά ως το best-seller επαγγελματικό van στην κατηγορία 1 τόνου. Στην επιτυχία της συνέβαλαν και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας όπως τα Fiesta Van και Transit.

Advertisement

Η νέα αυτή πρωτιά έρχεται ως επισφράγισμα της κορυφαίας δυναμικής της Ford στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της στο συγκεκριμένο τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Έτσι, από το πρακτικό Fiesta Van και το ακούραστο Transit, έως το σκληροτράχηλο Ranger, η Ford συνεχίζει να προσφέρει προτάσεις που εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στον πελάτη καλύπτοντας πλήρως, χωρίς συμβιβασμούς και με προσιτό κόστος, τις ανάγκες του Έλληνα επαγγελματία οδηγού. Ταυτόχρονα, τα LCV μοντέλα Ford εξασφαλίζουν στους επαγγελματίες οδηγούς και τους διαχειριστές στόλων πλήθος πρόσθετων πλεονεκτημάτων, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες, τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, αλλά και τα απαράμιλλα επίπεδα αντοχής και αξιοπιστίας που προσφέρουν.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement