Επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Advertisement

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε πριν από λίγο πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Εγνατία. Συγκεκριμένα, οι δράστες της επίθεσης τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από το γραφείο του δικηγόρου που φέρεται να απείλησε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Από την έκρηξη ευτυχώς δεν προκλήθηκε φωτιά, παρά μόνο καπνοί και κρότος, έτσι δεν χρειάστηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο το Mega, στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο 33χρονος που προσκάλεσε την 24χρονη στο συγκεκριμένο πάρτι.

Advertisement

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία ώστε να συνταχθεί ένα συνολικό πόρισμα για την υπόθεση της 24χρονης προκειμένου να απαντηθούν τα κρίσιμα που θα καθορίσουν τις εξελίξεις: η τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) και αφετέρου οι δείκτες αλκοόλης.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement