Νίκος Μουτσινάς: Έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Βαλάντη

Advertisement
Ο Νίκος Μουτσινάς είναι έτοιμος να συγκρουστεί με τον ΣΚΑΪ αναφορικά με την «φιλοξενία» του τέως παίκτη του «Survivor 2022» στο «Καλό μεσημεράκι».

Η επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έφερε φουρτούνες στον Σκάι. Ο λόγος είναι η στάση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος αρνείται να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες του καναλιού και να φιλοξενήσει στο πλατό τον τραγουδιστή, τέως παίκτη του «Survivor 2022».

«Υπάρχει μια παράδοση που τηρείται στον ΣΚΑΪ από την στιγμή που αποχωρεί κάποιος παίκτης. Πρώτα βγαίνει μέσω Skype στην Ιωάννα Μαλέσκου από τον Άγιο Δομίνικο. Στη συνέχεια εμφανίζεται live στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μετά ξανά στην Ιωάννα Μελέσκου και τέλος στο “Όλα γκουντ” το Σαββατοκύριακο» εξήγησε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στο σημερινό «Happy Day».

Και πρόσθεσε: «Με τον Βαλάντη αυτή η σειρά δεν θα τηρηθεί. Παρότι πρόκειται για έναν πολυσυζητημένο παίκτη που θα ήθελε ο καθένας στην εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς έχει βγει μπροστά κι έχει πει εξαρχής και με κάθε τρόπο ότι δεν θα τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του».

Advertisement

Φυσικά, η στάση του παρουσιαστή δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει κανέναν, αφού ο Νίκος Μουτσινάς είχε εκφραστεί υποτιμητικά για τον Βαλάντη πολλές φορές από τον αέρα της εκπομπής του και μάλιστα είχε εγκαλέσει τον ΣΚΑΪ για το γεγονός ότι ο τραγουδιστής παρέμενε τόσο καιρό στο παιχνίδι.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement