Χαλκίδα: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας – 41χρονος δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν ενώ περίμενε το παιδί του

Advertisement
Μόλις μερικές ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη, άλλο ένα επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα, όπου ένας 41χρονος δέχθηκε επίθεση από 5 χούλιγκαν την ώρα που περίμενε το παιδί του έξω από σχολή kick boxing. Μία σύλληψη πραγματοποίηση η αστυνομία.

Άλλο ένα επεισόδιο οπαδικής βίας, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα.

Θύμα ένας 41χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από πέντε χούλιγκαν που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ενώ περίμενε να σχολάσει το παιδί του από την προπόνηση που έκανε σε σχολή kick boxing.

Σύμφωνα με το evima.gr η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Οι δράστες άρχισαν να σπάνε το αυτοκίνητο του θύματος, με σφυριά και ρόπαλα, ενώ στην συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι. Άμεσα ο 41χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, οπού οι γιατροί τον υπέβαλαν σε αξονική από την οποία δεν εντοπίστηκαν βαριά τραύματα και του έκαναν μόνο δυο ράμματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πέντε δράστες που φορώντας κουκούλες, επιβιβάστηκαν μετά την επίθεση σε αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

Ένας από τους δράστες που επιτέθηκαν στον 41χρονο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ο ένας από τους δύο που του επιτέθηκαν με αγριότητα.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement