Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Advertisement

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (02/02) στον ΣΚΑΙ, ενώ οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ακόμη αποχώρηση.

Μεγάλοι χαμένοι της βραδιάς, πάντως, θα είναι ούτως οι άλλως οι Μαχητές, καθώς όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας ανήκουν στη μπλε ομάδα του Survivor 2022.

Μετά από τις τελευταίες ψηφοφορίες των παικτών, αλλά και την υπόδειξη του Σπύρου Μαρτίκα που πήρε την ατομική ασυλία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση διαμορφώθηκαν ως εξής: Γιώργος Κατσαούνης, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Άσπα Πρεδάρη.

Advertisement

Σύμφωνα με τα spoiler για την αποψινή αποχώρηση, η Άσπα Πρεδάρη θα είναι η παίκτρια που θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η απώλεια της 23χρονης παίκτριας ενδεχομένως να μην είναι τεράστια, αφού όπως βλέπουμε στα πρόσφατα στατιστικά του Survivor 5 η Άσπα Πρεδάρη αποτελεί την πιο αδύναμη παίκτρια των Μαχητών.

Υπενθυμίζεται, πως όταν ο Σπύρος Μαρτίκας υπέδειξε την Άσπα Πρεδάρη ως την τρίτη υποψήφια, η ίδια είχε σχολιάσει:

Advertisement

«Ο Σπύρος δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι θα με ψηφίσει. Και δικαίωμά του ο καθένας πράττει όπως θέλει. Είχα πει σε πολλούς από τους συμπαίκτες μου ότι θα ψηφιστώ. Το ένστικτό μου δεν έλεγε τον λόγο. Από τη μια πλευρά καταλαβαίνω τη θέση του για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί αγωνιστικά, απλά ο λίγο καλύτερος είναι αυτός που θα την πατήσει».

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (02/02)

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement