Survivor: Ξέσπασμα Κατσαούνη – «Οι συμπαίκτες μου θα μου καρφώσουν το μαχαίρι στο στήθος»

Advertisement
Απομονωμένος και… φοβισμένος ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor. Στο τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο κατονομάζει τρεις συμπαίκτες του ότι τον έβαλαν στο στόχαστρο.

Τριβή στην ομάδα εξακολουθεί να προκαλεί η υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor με τον αγρότη να κατονομάζει τους τρεις συμπαίχτες του οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, ήθελαν να τον διώξουν από το νησί.

«Δεν έκανα το χατίρι στην ομάδα μου να με διώξει. Συγκεκριμένα θα αναφερθώ σε τρία άτομα που είμαι σίγουρος: Ο ένας είναι ο Σάββας, ο άλλος ο Μαρτίκας και η Σοφιάννα», λέει ο Γιώργος Κατσαούνης στο trailer για το επεισόδιο του Σαββάτου.

«Άρχισαν να με πλησιάζουν ένας-ένας κάτι που δεν μου άρεσε» λέει ο Γιώργος Κατσαούνης αποκαλύπτοντας όσα έχουν συμβεί μετά το συμβούλιο αποχώρησης και συμπληρώνει: «Εγώ θα συνεχίσω να κοιμάμαι κάτω από την καλύβα παρά να κοιμάμαι με τους συμπαίχτες που θέλουν να μου καρφώσουν το μαχαίρι στο στήθος»

«Και αν είναι στο στήθος θα είναι καλά, μην μου το καρφώσουν στην πλάτη» καταλήγει ο Γιώργος Κατσαούνης προαναγγέλλοντας μια «καυτή» εβδομάδα για τους Μαχητές.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement