Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο»

Advertisement

Η Έλενα Κρεμλίδου μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube μιλάει για τα ροζ βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα οποία φέρεται να είναι η ίδια.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα και τα έβαλε με όσους διακινούν και όσους βλέπουν το συγκεκριμένο υλικό.

«Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ.

Advertisement

Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω; Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μιας κοπέλας που δεν ήθελε να είναι στα χέρια σου αυτό το βίντεο;», είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε το βίντεο

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement