Κακός χαμός on air μεταξύ Μαρκόπουλου και Ζαχαριάδη – «Μη γίνεσαι Πολάκης»

Advertisement
«Κόκκινο» έπιασε το θερμόμετρο της συζήτησης ανάμεσα στον Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Κώστα Ζαχαριάδη. «Τι έχεις πάθει; Πολακίζεις», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με τον τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί το κυβερνών κόμμα για «τυμβωρυχία».

Σκληρή «μετωπική» ανάμεσα στον Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Κώστα Ζαχαριάδη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο Μάτι.

«Ζήτησε ο Τσίπρας συγγνώμη για το Μάτι;» ρώτησε ο βουλευτής της ΝΔ, με τον τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Βέβαια ζήτησε, είστε ψεύτης».

«Εσείς είστε θρασύς» είπε εκ νέου ο κ. Μαρκόπουλος και συμπλήρωσε : «Είσαι θρασύς, εσύ και το κόμμα σου που δεν έχετε ζητήσει συγγνώμη».

Advertisement

«Είναι οι χειρότεροι τυμβωρύχοι» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης. «Δεν μπορώ να έρχομαι έτσι να συζητώ. Είσαι ψεύτης», επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κώστα έχετε πολιτικό θράσος» του απάντησε ο κ. Μαρκόπουλος. «Σταμάτα! Μιλάω ρε παιδί μου. Μα, μιλάω. Να μιλήσω ή να φύγω;» ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μη γίνεσαι Πολάκης, πρόσεξέ το. Ήσουν σοβαρός πολιτικός, μην γίνεσαι Πολάκης, είχα να το λέω ότι ο Ζαχαριάδης είναι σοβαρός. Τι έχεις πάθει; Πολακίζεις. Ζητώ συγγνώμη που τον βρίζω» τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος.

Advertisement

«Μπορούν να googlάρουν όσοι θέλουν «Συγγνώμη, Μάτι, Τσίπρας», αν δεν βγει κάτι έχει δίκιο ο κ. Μαρκόπουλος», απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement