Ο Στυλιανίδης φεύγει, ο Χαρδαλιάς ξανάρχεται

Advertisement

Το Μέγαρο Μαξίμου αναζητά εύσχημο τρόπο για «διαζύγιο» με τον Χρήστο Στυλιανίδη. Η Πολιτική Προστασία περνά και πάλι υπό την εποπτεία του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος δεν θα μετακινηθεί από τη θέση του υφυπουργού Άμυνας.

Νέο μοντέλο για ως προς τη δομή και τη λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας επιθυμεί, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis.gr, το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες θεωρούν ότι ο Χρήστος Στυλιανίδης δεν μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο για τη λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας, όπως φάνηκε κι από τη διαχείριση του πρόσφατου χιονιά που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα», ενώ φοβούνται και για το πώς θ’ αντιμετωπιστούν οι φωτιές του καλοκαιριού.

Έτσι αναζητείται εύσχημος τρόπος για «διαζύγιο».

Είναι πολύ πιθανό να ζητήσει ο ίδιος ο κ. Στυλιανίδης να παραιτηθεί από τη θέση του για ν’ ασχοληθεί με τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, το 2023.

Αντικαταστάτης του δεν θα είναι άλλος από τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος ενημερώθηκε μάλιστα σχετικά σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το iEidiseis.gr ολόκληρος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας θα τεθεί ξανά υπό την εποπτεία του, χωρίς να χρειαστεί ν’ αφήσει τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement