Βασιλακόπουλος: Ο έρωτας για το λαϊκό τραγούδι και οι συμβουλές για το… ψήσιμο κρέατος

Advertisement
Στην άκρη άφησε για λίγο την πανδημία και τον κορονοϊό ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, δίνοντας μια διαφορετική συνέντευξη και αποκαλύπτοντας πτυχές της ιδιωτικής του ζωής, όπως το… τραγούδι και το ψήσιμο.

Στο συρτάρι έβαλε για λίγο την ιδιότητα του πνευμονολόγου ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθώς αποφάσισε να μιλήσει για τα χόμπι του, για όσα του στέρησε η πανδημία, αλλά για το πώς επηρεάσει τη ζωή του η δημοσιότητα που απέκτησε λόγω του κορονοϊού.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου σε σημαντικό ποσοστό, μου αρέσαν οι ταβέρνες, πηγαίνω ακόμα και τραγουδάω με τους φίλους μου. Μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι. Κακοποιώ το τραγούδι. Μπορώ να τραγουδήσω πάνω από 500 τραγούδια, είμαι αρκετά ατάλαντος για να γίνω τραγουδιστής», ανέφερε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

Παράλληλα, ο γνωστός πνευμονολόγος αποκάλυψε ότι έχει στερηθεί το μπάσκετ λόγω της πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις συμβουλές του για το… ψήσιμο κρέατος.

«Στην πανδημία στερήθηκα πολύ το μπάσκετ. Έπαιζα μικρός στον Έσπερο Καλλιθέας, αλλά 1,76 τι μπάσκετ να παίξω; Βλέπω τον πρωθυπουργό στο μπάσκετ, την ώρα που τελειώνουμε από το γήπεδο έρχεται εκείνος. Όταν τελειώσει η πανδημία, θα κάνω ένα μεγάλο μπάρμπεκιου για τους φίλους μου. Έχω τρέλα με το ψήσιμο, έχω ό,τι ψηστική μηχανή μπορείτε να φανταστείτε. Συμβουλή προς τους Έλληνες: πρέπει να μην κάνουν τόσο ξεροψημένα τα κρέατα, γιατί στεγνώνουν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement