Δολοφονία Άλκη: Ο 21χρονος με το δρεπάνι ήθελε εκδίκηση – Νέα στοιχεία στο φως

Advertisement

Νεότερα στοιχεία αποκαλύπτει το iEidiseis, που προκύπτουν από τη δικογραφία, για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, για την οποία απολογούνται από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή οι εννέα συλληφθέντες χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας, πριν από ένα χρόνο ο κατηγορούμενος Γ. Κ. 21 ετών, που φέρεται ότι, κράταγε το δρεπάνι, με το οποίο δέχτηκε το θανάσιμο χτύπημα στη μηριαία αρτηρία ο 19χρονος Άλκης Καμπανός «δέχτηκε στην περιοχή του Φοίνικα απρόκλητη επίθεση από ομάδα οπαδών του Άρη, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά, μεταξύ άλλων στο ένα μάτι και νοσηλεύτηκε για ένα μήνα περίπου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ».

Να σημειωθεί ότι, για την επίθεση αυτή τότε, δεν κατήγγειλε τους χούλιγκανς του Άρη, που τον τραυμάτισαν, αλλά είχε καταγγείλει ότι, έπεσε θύμα ληστείας από άγνωστους Αλγερινούς.

Advertisement

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας «ο Κ. διατυμπάνιζε σε κύκλους συνοπαδών του ότι, θα πάρει εκδίκηση, για τη ζημιά, που είχε υποστεί από οπαδούς του Άρη»!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement