Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απών ο παρουσιαστής από την έναρξη της δίκης – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

φωτ. Ethnos
Advertisement
Ξεκίνησε η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο, ωστόσο ο παροσιαστής δεν θα εμφανιστεί στο Δικαστήριο.

Δεν θα εμφανιστεί στο Δικαστήριο, σύμφωνα με το Grtimes.gr, ο γνωστός παρουσιαστής σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία πρόκειται να καταθέσει για την τραυματική της εμπειρία. Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Ο Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή, όμως, η κατηγορία αναμένεται να αλλάξει, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου η υπόθεσή του να δικαστεί ως κακούργημα.

Την ίδια στιγμή, η συνήγορος της 30χρονης, ζήτησε με δήλωση της στα μέσα ενημέρωσης, να τηρηθεί η ανωνυμία της πελάτισσας της.

Advertisement

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» είπε χαρακτηριστικά η κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement