Δολοφονία Άλκη: Στον ανακριτή τρεις ακόμη συλληφθέντες (φωτ. & βίντεο)

Advertisement

Υπό άκρα μυστικότητα και από την πλαϊνή πύλη του Δικαστικού Μεγάρου στη Θεσσαλονίκη εισήλθαν πριν από λίγο τρεις ακόμη κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις νεαροί θα βρεθούν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας και θα απολογηθούν για τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα που ο 19χρονος Άλκης ξεψύχησε μετά από χτύπημα με δρεπάνι. Ανάμεσά τους θα απολογηθεί και ο 21χρονος Γ.Κ., τον οποίον οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό όπλο στην δολοφονική επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμα δύο κατηγορούμενοι, 20 και 21 ετών, ενώ ήδη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος, που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη της Ελληνικής Αστυνομίας. Το παζλ της ανακρίτριας συμπληρώνεται αύριο, με τις καταθέσεις των υπολοίπων τεσσάρων κατηγορουμένων.

Advertisement

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στην Αλβανία για τη σύλληψη του 20χρονου από που διαφεύγει της σύλληψης και πιστεύεται ότι διέφυγε στη γειτονική χώρα, με τη δικηγόρο Ανθούλα Ανάσογλου να δηλώνει ότι είναι θέμα ωρών η παράδοσή του.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η ανακρίτρια διέταξε να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε να πιστοποιήσει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός στο έγκλημα. Οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού στα φονικά εργαλεία συνεχίζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement