Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο «δάσκαλος» στα πάθη και τα ερωτικά τρίγωνα είναι απόλυτος σε θέματα απιστίας

Advertisement

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης o άνθρωπος πίσω από τις πιο ωραίες ερωτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε για πρώτη φορά για την απιστία.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος που έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με το συγκεκριμένο θέμα στην μικρή οθόνη έδωσε τη δική του εκδοχή για την αληθινή ζωή.

[αδ]

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο Love Radio και ανέφερε: «Με την απιστία δεν τα πάω καλά,. Το έχω υποστεί, αλλά δεν είναι κάτι που κάνω, δεν το συγχωρώ καθόλου. Πιστεύω πως η απιστία την κάνει κάποιος που δεν ξέρει τι θέλει στη ζωή του».

Advertisement

Για το ίδιο θέμα είχε μιλήσει παλαιότερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και στην εκπομπή «Πρωινό mou». Όσον αφορά την απιστία, είπε: «Η απιστία είναι μια μορφή προδοσίας. Σε όλες τις περιπτώσεις. Και δεν συγχωρείται. Άπαξ και είσαι ερωτευμένος, δεν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό. Μπορεί να το δεχτείς, μόνο όταν σταματήσει να σε αφορά ο άλλος».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει απατήσει κάποια σύντροφό του, απάντησε: «Παραδόξως, δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία», ωστόσο παραδέχθηκε πως μάλλον τον έχουν απατήσει: «Νομίζω, ναι, με έχουν απατήσει»

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement