Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή τις δηλώσεις Ρουβά: Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους;

Advertisement
Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη έγιναν αφορμή να ξεσπάσουν πολλοί χρήστες των social media καταφέρθηκαν με πολύ επιθετικό τρόπο κατά του τραγουδιστή αλλά και της παρουσιάστριας.

Κυρίως για το γεγονός πως ο Σάκης Ρουβάς παρομοίασε τους βιαστές με τους τοξικοεξαρτημένους και ζήτησε από την κοινωνία να τους αντιμετωπίσει και αυτούς ως «θύματα».
Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν πολιτισμένα ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναρωτήθηκε για ποιον λόγο κάποιοι καλλιτέχνες σπεύδουν, ακόμα και τελευταία στιγμή, να εκδηλώσουν την υποστήριξή τους στους κατηγορούμενους,

«Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων; ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη; Τι παιχνίδι παίζεται;».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement