Άγριες Μέλισσες: Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες – Όσα θα δούμε την Τετάρτη

Advertisement

Οι «Άγριες Μέλισσες» καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Διαβάστε παρακάτω όσα πρόκειται να συμβούν στο Διαφάνι το βράδυ της Τρίτης.

Advertisement

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου

Η Ουρανία ομολογεί στον Κυριάκο την αλήθεια για το δάνειο, ενώ η Ρένα πιέζει τον Νικηφόρο να μιλήσει στον Σέργιο για τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, η Δρόσω εκφράζει τις αντιρρήσεις της για εκείνη και προκαλεί εντάσεις. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος έκλεισε την εφημερίδα του και τον αντιμετωπίζει ευθέως. Η Μυρσίνη συγκρούεται με την Αντιγόνη που καταλαβαίνει πως η αντίζηλός της δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη. Ο Άγγελος προχωρά το σχέδιό του και μπαίνει στα γραφεία των Αβάντων. Ο Παναγιώτης δεν εμπιστεύεται τον Σταμάτη, ενώ ο Ζαχαρίας περνά δύσκολα στο σχολείο. Ο Ακύλας προχωράει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του στο Διαφάνι, ενώ ο Μελέτης με τον Δούκα περνάνε στην αντεπίθεση. Η Ελένη αιφνιδιάζεται από τον Τόλλια και έχει μια απρόσμενη συνάντηση…

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer της Τετάρτης (16/02)

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement