MasterChef: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς το «golden pin» του Ιωαννίδη

Advertisement

Μια μεγάλη ανατροπή είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 6, καθώς ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε από τη φάση των bootcamp και κέρδισε ένα από τα τρία golden pin των κριτών, περνώντας αυτομάτως στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Στάθη Ταπραντζή, το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη, ο οποίος μετά την επιστροφή των δυο εκ των τριών υποψήφιων προς αποχώρηση στο σπίτι, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως θέλει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής για προσωπικούς λόγους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τον λόγο της οικειοθελούς αποχώρησής του, ο Στάθης ανέφερε σχετικά:

Advertisement

«Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το MasterChef, προσπαθούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί για μένα ήταν πρωτόγνωρο που ήρθε το παιδί μου στον κόσμο και το άφησα. Αυτό δεν μπορούσα να διαχειριστώ μέσα στο μυαλό μου, το πάλευα κάθε μέρα μέσα μου, αλλά έβλεπα ότι δεν μου έβγαινε. Αποφάσισα να μη χάνω το χρόνο μου και να αποχωρήσω τώρα που είναι νωρίς».

«Το είχα συζητήσει με αρκετά παιδιά. Μου έλεγαν να μη φύγω, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος, απλώς άκουγα. Ήταν φυσιολογικό γιατί με κάποια παιδιά είχαμε δεθεί. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο σπίτι να είναι λυπημένο επειδή ένας παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς», πρόσθεσε ο πρώην – πλέον – παίκτης του Masterchef 2022.

Σημειώνεται πως την ίδια μέρα είχαμε και την πρώτη επίσημη αποχώρηση από το MasterChef 6, με τον Γρηγόρη να φεύγει από το παιχνίδι καθώς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement